Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, March 23, 2006

Biler nak balik mesia ni.....

2 cycle maut berturut2....menyebabkan aku rase tension sgt dok moscow ni.... baru jer habis cycle theraphy....masuk la pulak neurology.... ade 2 minggu lagi nak abis penyeksaan.....lepas abis 2 minggu ni..datang la pulak penyeksaan lain sementara menunggu penyeksaan terakhir tahun ni..... final exam bln 6 nanti....dan....sekiranya semuanya berjalan lancar....insya Allah....sampai la kat mesia .....best2.... so...technically...i'm do miss malaysia......
tapi kalau dok sini x yah study, rasenya...xder rindu sgt kot...hahahahhaha...
xder la...malaysia kan tanah tumpahnya darahku..... the best place on earth to be....
hmmm......sbb aper mesia best???
ni die sbb2 nya...

1. sbb parent aku kat mesia

2. sbb umah aku kat mesia...

3. sbb aku bole drive kat mesia.....

hhahahahhaa.....dah bosan sgt la ni....actually...bnyk sgt nota2 neuro nak kene buat ni.....

4 comments:

wénkt said...

gambar first tu sangat jelas kat Kota Bharu International Airport kan?

Anonymous said...

sah sah.......

Irzan said...

ada ke international airport?

sabar sabar airport KT tak siap bina lagi ok pastu baru boley celen ok!!!

pearlEJ said...

alaaaaaaaa x lama lagi tuuu...