Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, March 08, 2006

Happy women's day .......

bunga rose.....hadiah paling significant sempena hari wanita...


8th March.... adalah hari wanita sedunia..... apparently, hanya negara2 bekas soviet yg menjadikan hari wanita sebagai cuti umum....walhal ni negara2 eropah lain yg kononya lagi bertamadun n maju.... hari wanita adalah sama dgn hari2 lain....xder cuti umum (mesia lain citer sbb dah bnyk sgt cuti umum).. , so bersyukurlah kpd kaum wanita yg tinggal di moscow ni...bersempena ngan hari wanita.. semua dapat cuti., jadi bersempena ngan hari wanita ni, same2 la kite menghargai pengorbanan kaum wanita...sumbangan diorang.... dan yang paling penting skali... sumbangan ibu kiter...yg telah yg melahirkan kiter.... my beloved mom...........

hadiah drpd yani n yati....thanks girls...

yani n yati berkongsi bunga....... hahahhhaha

3 comments:

aawawa said...

it's such a perfect women's day u gave me this year..... the True Star eau de toilette by Tommy Hilfiger + the beautiful roses + dinner at the planeta sushi... but the most important is.. the love n care that we share together thru all our happiness n sadness.. thanks a lot my dear, i love u so much.

Irzan said...

HEYYYY!!! Tu bukan gambar depan HOTEL GRAND CONTINENTAL KUALA TERENGGANU ke? ahaks... tau la becoz i'm from terengganu ... ke salah tempat? Kalau salah tempat maybe design hotel grandcon sama kat semua tempat in Malaysia...

Nice... kat crimea pun cuti becoz of woman's day ... :) Take care dude and love all of your girls in ya life! :)

ifucku said...

Layak ke betina2 ni diraikan? Women's day? Haha! Apa yg betina2 ni sumbangkan kepada kita? Ptooi!