Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, April 06, 2006

International congress of medical n medicine


FEW days ago, kitorang x yah pergi kelas neurology sbb cikgu kitorang sayang sgt kat kitorang n suruh kitorang rehat kat umah. tapi die bagi tiket ke congress ni... so, memandangkan kitorang pon xder keje sgt nak buat...so... pergi la congress ni....



tq Tatarinova sbb bagi kitorang zacut (kredit) a day earlier.... sape kata tatarinova garang tu buta agaknya... cikgu punye la baik bole korang kate garang n x bertimbang rasa,....iskh2....x patut.... we all love NEUROLOGY



Kat congress ni , lebih menumpukan kpd pameran ubat2 yg terkini daripada syarikat2 farmasi seluruh dunia... nak iklan kpd doc , pihak hospital la nak suruh beli ubat diorang... mcm2 taktik digunakan.... bak kata Balak.. apakah kaitan pompuan seksi ngan ubat2... sbbnya, kat dalam dewan tu ade ramai awek2 seksi yg keje edar pamplet ngan sample..... belon pon ade....


dah round satu dewan... tgk mane yg patut... ambik sample skit2... ambik pamplet skit2.. pastu terus pergi makan kat SINBAD... (mcm xder tempat lain jer),.. hahaha.. anyway.. enjoy sbb semua ahli kelas buat kali pertama duduk satu meja makan same... ( eh... tidak... azimah xder )... hampess azimah... nanti sabtu tu ko jgn x dtg pulak mase lwn volleyball ok

hm.m.. aku baru jer masuk dewan.. terus ade awek kasi belon.... hensem sgt ke aku ni? ( belon balak pecah mase makan kat sinbad... kene kepala faiz )

anyway...guys... kite jumpe kat sport hall sabtu ni... VOLLEYBALL

2 comments:

Irzan said...

Urgh... bestnyeeee moscow... ;(

pearlEJ said...

hensem ker?? ermmmm boleh laa... kakakakaka.. :p