Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Monday, April 03, 2006

Subway


Hmmmm.. kurasakan... x ramai yang tahu ade subway (sandwich, bukan metro) kat moscow..... ( bkn nak kata moscow x maju)..........sbb org russia x layan sgt sandwich kot........ sini, kat moscow, fast food yang paling laku ialah McDonalds.........lepas tu ade Rostik (ala2 McD jugak la)..........lepas tu ade kartoshka (yg ni korang xkan jumpe kat tempat lain atas dunia ni kecuali kat moscow...) nanti lain post aku citer pasal kartoshka

shida n I.....................

penduduk kat moscow ni...ramai sgt.......tapi....ade 3 jer Subway kat moscow.... sbb kat moscow...susah nak terima produk2 america ni... maklumla... Russia kan power... so..tapi aku tgk McD ramai jer org... rase2nya ade kot 200(maybe more)!!! restaurant McD kat Moscow ni.... and semuanya sentiasa penuh..........

agak lengang sbb x ramai yg tahu adenye subway ni, n kedudukan agak tersorok.....

tapi.. bagi KFC pulak...lain la citernye... sbb ade 3 jer kot kat moscow ni.... n selalu xder org nak makan KFC...kalau ade pon...foreigner... bole katakan fast food di moscow ni memang dimonopoli oleh McD la... so.. amatla susah fast food lain nak tembusi pasaran moscow ni........bayangkan la... tiap2 metro stesen ade McD... tiap2 shopping Mall ade McD....
anyway... semua ni x bermakna sgt bagi kami.... org Islam kat moscow.. sbb bukan bole makan semua pon... balik2 makan ikan ( tuna or filet) ngan vege jugak..........so... doesnt really matter... balik mesia.. makan bnyk2 ok?

yati n yani............peminat sejati Subway...........

So, kepada sape2 kat moscow ni nak layan Subway jugak...
subway terlekat kat M. Universitet. lepas tu kene naik bus or trem satu stesen jer....

3 comments:

wénkt said...

bukan ke baru bukak Subway ni? yg dia pakai VAn siap ada poster lagi tu.. hehe...

Anonymous said...

sy br tau ade subway kat moscow nih..

pearlEJ said...

ehhh ada gakk.. ingat x der..