Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, February 14, 2006

Kelantanese in Moscow.....(RSMU)

Hehheheheh..... post hari ni adalah sedikit berbaur kenegerian skit.... tapi skit jer... kerna pada hari ni... nak citer skit pasal betapa ramainya budak2 kelantan kat rsmu ni....hehhehehe
kalau nak kire ngan jari, memang x cukup la kalau nak kire jumlah keseluruhan budak kelate kat daerah Volgina Street ni...so... kali ni nak citer skit... or dalam kata lain.,,nak memperkenalkan budak2 kelantan yg sedang menuntut di RSMU ni.... maafla kalau x sempat nak siarkan semua sbb ramai sgt... so kali ni, nak tunjuk student2 yg bole dikatakan "Hot" la....

OK...1st student....antara student kelate paling senior kat RSMU....Miss Erina...
hehhehe, erm... name pendeknye Ina.... dulu skolah kat SMA Naim... budak skolah agama ni...tapi in memory la kan Ina?tapi sekarang dah berpindah ke KL....tetapi tetap dikira sbg warga kelantan..... hehehe.... anyway ina ni seorang yg baik hati.... pemain volley RSMU yg kalah teruk kat Volgo tahun lepas....hahahah...cube lagi tahun ni ek....tapi ina memang sporting n best!!!

ni la die, Cik Erina... salah seorang peminat liverpool yg malang....kalah 2 kali beturut2....chelsea 2-0 liverpool dan liverpool 0-2 charlton

Next.... org panggil die "Abe".atau name sebenarnya Mr Saiful Zahiri....status: single n available ...merangkap penolong aku kat surau , mengape die dipanggil abe?... aku pontak tau sbb aper..nak kate tua...umur samer je ngan aku, same2 still 17thn....peminat setia Man Utd....... pemain skateboard wakil daerah Jeli mase X games ari tu... satu team ngan Bam Magera la ni.....juga merupakan salah seorang pemain bola RSMU yg jugak kalah teruk tahun lepas kat Volgo...( tukar profesion la yie....main selambut tahun ni ok?)
pu@sepu@puyi@abe@shaiful@shaifman@zahiri@epu@mccresta


Seterusnya ialah....saudari Cik Sue....name sebenarnya Suhaibah...status : single n available.......betul ke single ni? asyik jalan berkepit jer.....( kepit ngan cik tie la...) huang2.... sekolah dulu di besut darul naim, ... alamat rumah di kelantan... no 78 sebelah landasan no4 KB International Airport.... memang die tinggal di kawasan duty free la...ala.. mcm Dubai....

termenung panjang cik sue mengenangkan tiada ashan mahupun mega di m'sia....

Ok...manusia ke 4 dlm list aku....hehehehe....ni kene berhati2 skit... tulis pon x leh tulis sebarangan pasal kawan kite ni....ok.. saya dengan segala hormatnya, memperkenalkan...yang berbahagia....Pok Su Pin@ Zak.....adik bongsu ayah pin.... susah skit la saye menerangkan pasal YB kiter sorang ni...bak kater tok bomoh Yon... ' bare x napok....jgn tanyo la....". tapi zak ni berasal dari bachok kelate.... memperkenalkan.....zak.....eh...silap....ni jin die...
skali lagi... memperkenalkan zak n the genie from Siam

Awek seterusnya yang bakal menyusul.....merupakan bekas covergirl Remaja, Vogue, Wanita, Didik n peserta Kubang Kerian Most Beautiful.... memperkenalkan suadari... Miss Ilyani... berkulit cerah, mata Hazel , rambut ikal mayat , berperwatakan menarik...suke membuat kerja2 kebajikan...sukakan binatang.... masa terluang di isi dengan membaca buku2 ilmiah dan memasak. suke masakan indon dan thai..bercita2 menjadi ustazah , ingin menjadi isteri yang solehah dan mempunyai ramai anak.. ingin mencari lelaki yg beriman, kaya, hensem dan memahami dirinya...... jangan lupe...undilah saya sebagai the Most beautiful....peace.....

Sesi berkenalan diteruskan lagi dengan Cik Tie....name sebenar Izzati AF4............yeah....afundi Cik Tie....gadis kelantan, juga merupakan peserta Kubang Kerian Most Beautiful , tetapi menarik diri setelah gagal menghadiri sesi interview di tok bali pada summer lepas ( tempat beliau diganti oleh Miss Ella Padang Bas)...namun bakat beliau berjaya diteruskan di rancangan paling popular di Pulau Sulawesi..... Aku Fedap 4 (AF4)....rancangan realiti show yg menyingkirkan mane2 peserta yg naik fedup dengan peserta lain....same2 kite doakan cik tie akan bergelar juara nanti....

sedang menjalani penggambaran di kalimantan.....afundi cik tie....yeah....!!!!

2 comments:

faizrasmi said...

banyak betol watak aku pegang hane...ko tanak kasi anugerah serba boleh ke kat aku?????

diane said...

waa~rama sunggoh ore kelate..banggo lah...