Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, February 09, 2006

Winning 11





erm...kalau tgkkan tajuk tu, memang semua orang tau la, winning 11, lebih berbahaya dari rokok mahupon dadah pasal bab ketagihan ni....
al maklumlah... boleh dikatakan semua budak kat rsmu (4th year) ni main game ni kat ps2, ( kecuali thina, kerol, kimi dan beberapa org lagi....) ,
bayangkan la, faiz yg sebok ngan sarkas pon layan winning jugak la.


ni la faiz.....pemain wakil taman perumahan kangar,

tapi faiz ni , join league beginner la.... league taman perumahan n felda katakan.... yg turut dianggotai siva, nizam (kwn baik zak) dan sebgnya....
nak katakan betapa ketagihnye winning 11 ni, walaupon tgh sebok mane sekalipon, contohnya mase nak exam Operative Surgery ari tu, memang akan ade mase walaupon utk 1 game.... hahahha, tapi walaupon kitorang kat sini giler main game, exam ari tu, Alhamdulillah, semua pass ngan jayanya.... ( sape yg ambik la )

kalau nak citer pasal sejarah winning 11 kat rsmu ni, panjang citernye,
ok la. memandangkan gp41 xder kelas besok... so... aku nak citer la pasal sejarah winning 11 kat rsmu ni...


ni la bekas jaguh winning 11 (sebelah kiri), suatu ketika dahulu.... tahta diambil alih dek org sebelahnya............hehehehehhe


bermula pada thn 2003, ade la sorang hamba Allah ni beli ps2, dr mesia bawak ke moscow...( sbb moscow xde ps2 yg bole main cd pirate)... so, mase tu, bilik 3-03 memang menjadi tumpuan ramai la, tapi yg betul2 bergiat cergas, hanya beberapa org jer... yg memang otai main mase awal2 tu.... Mr Yang Sheng....ArSenal forever... tapi x lama... lepas tu, tuan punye ps2 tu pon menjadi otai winning 11 la pulak....kemudian muncul la watak2 baru spt mc cresta.... abg Dol....dan sbgnya....
maka, dari saat itu, bertambah ramai la budak2 rsmu yg layan winning11 secara profesional....


tambah2 lagi, jumlah ps2 telah bertambah, pemain pon bertambah, tapi, walau betapa ramai pon pemain2 baru muncul.....( wannabe la ni), playar2 yg dah lame berkecimpung memang unbeatable la.... hahahaha.... betul x puyi?
tapi diorang ni ( wannabe..... contohnye siva ------> huang2 ) memang bercita2 tinggi la nak menang ngan org yg dah bnyk pengalaman....
so setelah beberapa thn kitorang main winning ni,
tgk team , dah tahu sape yg main....
contohnya,

puyi = man utd,
penulis = england or chelsea,
ammeq=inter milan,
nwar=liverpool
abg QZ = real madrid or brazil ( mane2 team yg ade ronaldo, kalau ronaldo main mppj, die pilih mppj.........)
zak = arsenal
por yang sheng (lame dah ilang) = arsenal
dan bnyk lagi ( pemain2 taraf felda or taman perumahan tidak disebut )

hahhahahah,...

3 comments:

Anonymous said...

Here's a phone number that you guys may like. Have fun!! 07967996590. Remember to put 141 before the number if you live in Britain.. haha

Pseudo-intellectual lunatic said...

nice blog

amet said...

gilor..ada gay nk contact mung ane..apa lagi,laye jah~...hahaha