Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, February 10, 2006

Things That We did In MosCow, tapi x leh buat kat mesia.....

Erm, citer pasal eurotrip aku ni, nampaknya akan bersambung lain kali, n bukan ari ni la....memandangkan bnyk sgt nak citer, takut korang semua naik bosan jer bacer, n aku pon naik bosan nak tulis, so....kiter tukar tajuk kejap....

heheheh... kali ni nak citer pasal mende2 nak kitorang semua layan kat sini....( mende2 berfaedah.... bukan nya clubbing n sebagainya... pergi strip club jauh sekali...... betul x faiz? )...
tapi sebelum aku start citer, aku nak kenalkan kepada para pembaca sekalian, Mr Ameeq, yg slalu ade kat chatterbox tu... ini dia.... taraaa...


ni dier ameeq.... hensem kan? die ni single n available, tapi x laku......


eerm... berbalik kpd tajuk.... ape yg ade kat moscow , n xder kat mesia....
Snow? kat genting dah ade, tapi kat mesia xder tempat nak main snowboard... tipu la sape yg kate pernah main snowboard kat genting tu...
haa... kalau kat moscow ni, nak main snowboard senang jer, memandangkan snow kat sini 6 bln setahun.... lagipon tempat nak main snowboard ade bnyk....
ade satu snowhill kat ngan kawasan kitorang tinggal.... hari tu kitorang ramai2 pergi layan snowboard....( actually ski pon ade, tapi memandangkan faiz pon main snowboard, so xkan la nak main ski kan... jatuh la standard...).....huang2...faiz lagi..... harga nak sewa satu set snowboard ( kasut+board) 300rub, dlm rm40 jer...per hour... bole dikatakan murah la sbb kalau nak beli sendiri paling murah pon rm1000 satu set...

ni la yg bakal wakil mesia kat winter olympic kat Torino

Aper lagi ek....owh.. skating.... memang la kat mesia pon bole skating... dah bnyk skate rink kat mesia , tapi kat moscow lagi best... sbb kitorang bole skate in the park.... ade satu park kat moscow, namenye Gorky Park, ... biler time winter, satu park tu akan beku, so... memang best la sbb luas giler tempat nak skate... memang sesuai la utk sape2 yg nak blajar skating.... hhehehe... ,lake dekat park tu pon jadi beku, n jadi gelanggang ice hockey....memang best....dah la nak masuk bayar 50rubble (rm7) jer per day... memang berbaloi.... opssss.. tapi kalau nak sewa kasut skate dlm rm10 per hour la... tapi kitorang semua kat sini ade kasut skate sendiri.....hehehhehe

ni la geng2 skaterz......

2 comments:

faiz said...

heheheh...takleh kat ruangan chatterz..aku buat comment kat sini....bagus gak ko nih...letak nama aku banyak2..famous sikit.....tapi,mmg ko berbakat aa hane....pandai susun ayat...nanti kalau majalah ujang ke,gila2 ke,atau mastika ke tak cukup pengarang..aku boleh recommend kat drg...heheheh....

wénkt said...

ahaks.. hannan nak jadi penulis katanya...

ahhaks.. langkah wan dulu.. ahhaha.. teruskan menulis hane, nanti baru tau kebestsan ada blog ni.. hahaha