Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, May 18, 2007

i need weekend..

"Behind every successful man is a woman, behind her is his wife. -- Groucho Marx"

--- gambar muka letih giler babeng lepas balik dari kelas------

adeih, x pasal chatterbox aku jadi medan pertempuran x berdarah antara dik red n lea... hehehe... abis la aku.....anyway.... x kesah pon, esok sambung lagi ek... jgn malu2... kalau x bosan gak xder org nak isi chatterbox tu... at least 2 org tu sebok2 gaduh2 kat situ.... ade jugak yg membuatkan aku tersenyum seorang diri ini....

ergghh... it has been a tough week for me... really need my weekend... so desperate for a break... i need football... need get rid of some fat!!!.... need to work out.. need badminton... hehheehee... need to get sweaty!!!.... dik red... nanti kite lawan badminton sampai 15 set nak? pastu bole pergi melantak .... lepas main 15 set x yah nak pikir pasal diet2 dah... hehehhe.. sape kalah nanti kene belanja... okiess????

I've been reading all the BKS assignment this week... some if them is really good... some of them is ok.. some need to improve a bit... but.. the comment will be sent to dik red besok sblm bulan purnama malam jumaat hari sabtu selepas hari khamis... so, tunggu jer la ek... jgn risau... xder nak laser2 org ni... hehehheeh.... tapi, kalau ade yg nak baiki sket2 tu.. bole lagi kot???? or dah x le dik red? coz... i'm not doing specialist on ENT .... yet.. just a GP to start with...(next year.. insya ALLAH)

"Be nice to people on your way up because you meet them on your way down."

7 comments:

Red Mummy said...

Behind every successful man is a woman, behind her is his wife. -- Groucho Marx"



ko tak rasa ada cam salah ke ayat ko tu. isnt supposed to be BEHIND HIM IS HIS WIFE...kan?

behind sirman is akak adik jelita ko ni. behind ko is adik merah ko. behind bks is also adik merah ko.

sumenye adik ko kan kan kan...

ko ckp pasal badminton gedegang kan...tgk nanti sapa yang kena banje makan.

intankamaruddin said...

A'ah pun nk komen psl quote tuh.
Sbb behind that man is his mistress tak? Behind his mistress baru his wife. Hahaha..

"bulan purnama malam jumaat hari sabtu selepas hari khamis" <<< pening pala pk.. T_T

Sarah Mohd Shukor said...

hannan, salah skit rasanya ayat yg atas tu. cuba tgk balik..huhu..belakang hannan ada sape la pulak yek? (kak syida tgk tersedak-sedak tu sbb nama dia diseru-seru.hehe)

sepu said...

betullah... hannan mmg quote dr sape tu... Groucho Marx.

maknanya ada pompuan lain yg jd sumber inspirasi, yg lbh penting dr isteri dia... boleh jd mak dia ke, ex dia ke, sape tau..
papepun, itu kata2 si marx tu... x semestinya betul.

hehe, sorry la, serius jek bunyinya... btw, nice blog u hav here, bro. ingat kawe kan, yg dtg ngan jebon tu.

Sarah Mohd Shukor said...

sepu ni yg senior reza tu ke? frm germany tu ke?

sepu said...

sarah: reza? um, x pasti siapa tu... tp ya, dr germany.

pearlEJ said...

tak tau dh nk taip apeeeeeeeeeeeeee.... tolonggggggggggg...