Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, May 02, 2007

ST pete

i just came back from a trip to St Petersburg. As i told before, 3 frens of mine, fly all the way from Germany, came to visit Russia. Jebong from Colonge, he's my ex skulmate at faris petra, played basketball together for years... and after 3 years didnt see each other.. we met again in moscow.... what a small world... hmmm.. Effa / intan fareha, from frensburg ( betul ke eja ni????) , known her for quite a while, ex SMSD... and Shaiful from Hamburg.. ex Maahad KB... so, 3 org kelate yg dok blaja kat GERMANY... lalu bertambah la bilangan populasi citizen kelate kat russia ni buat seketika...
tapi, memandangkan aku still letih from the long journey and malam ni bz sgt2 sbb nak tgk sape bakal jumpe MAN UTD kat final champs league.. aku stop dulu la kat sini.. tapi, lepas ni akan diupload gambar bnyk2!!!

5 comments:

Red Mummy said...

padan le lama ilang kan

ingat dah lupa kan akak

blog pun dah naik sawang

anw, hi hannan, I m Red, 18yrs old, thanks for coming to my blog wt 18yrs old entry tuh. wah, awak ni hensem lah, still available? i am, indeed. my no is..kat blog i ada. do contact me yeah.

oh btw, im still anak dara.

tada...

Sarah Mohd Shukor said...

salam hannan,

ingatkan wakil basket. tup2 lari ke st. pete. patutla x nampak time games tu.

Equilibrium said...

st pete kat ner???(smbil wat muka terkulat2 kompius)...dekat x kalu ikut Jalan Machang-Kuala Krai???ker nak kena ikut KOta Bharu-Pasir Puteh???Bape kn bayo tol kalu naik beskal???


Satu lagi, MU masuk final league mana Nan???Stau aku Liverpool vs Milan nanti...Ngeh ngeh ngeh...Sejarah 2 taun lepas berulang laaaa Nan...Neway, keep sokong MU k.
Aku nyaris nak tukar dah kot...Kaka hensem sgt...Cannot resist.hiks!

Projekt USB-Interface für TOPS SS07 said...

huhu, bnyk ni nk kena tegur ni... salah maklumat ni, nanti org nk cari kawe x jumpa.... nama kawe saiful, dr Karlsruhe (jauhnye hamburg tu)..jebon dr krefeld(tp betul la dkt cologne).. intan kt flensburg

thnx a lot brother... hannan, demo mmg semak la.

pearlEJ said...

cantik2 gambar2 diatas... :p