Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, February 12, 2008

11 February!


11 FEBRUARY 2008

11 FEB - Congratulation my dear KAK RED! Finally , she bought her own dot com. It's about time sist! Yup, she just moved her blog to http://redmummy.com/ Well, u totally deserved it Kak Red. Frankly, with the high numbers of daily visitors, I've been wondering for quite sometimes when Kak Red is going to get her own .com. Eventually she did and I'm so happy for her! Our dear Kak Red played an important part of my blogging life. Half of my visitors came from her blog and I would like to thank her for that. ( see akak, mane ade saya lupe diri - still ingat kat akak tau !) Furthermore , she's not just another blogger to me, she's like a real sister to me. I met her before, I met her family ( plus met all her brothers too! ) , she treats me with respect even thou I'm just another kid on the block. It's been a honour for me to know u Kak Red and I really appreciate it. Hence, to show how much I love ur family , this summer when I get back home , I'll take sirman to dangdut therefore u could have ur precious time with abang and gegirl. We can be gone for days if u wish kak red.. no problemo... :P

Another special occasion today is - Happy Birthday to My Dear kak Zetty Zawani bt Nik Suzali Lee. Who's she? She's my "kakak angkat" at Faris Petra ( during my secondary school) Yes guys, she's married thou - and already has a baby - aiman farouk. Sist, I wish u all the happiness the world could offer :) Well, she's the one who been teaching me a lot about women. ahhahaa.. Yes, she tought me about what women want! hahaha.. Cool rite. I always went to her with diff kind of bf-gf problems and she always came out with a great solution! ahahha.. yeah, just go find another one! it's sure working well sist :P ( yes, to all my ex-es , it was her fault, not mine , so go and blame her ). Unfortunately, since I've been away from home for years - we hardly see each other. The last time we met was during her wedding day and it was a very long time ago. All the best for ur future sist , lots of love from me :) Tell aiman that uncle hensem is coming back soon!

Yes, this annoying flies catching game really is getting into my head! Hahhaa.. My best score is 25 flies cought at the moment. I wonder if I could get 30 flies ( I reckon I would if I have a better mouse :P , what an excuse huh!) To those who want to try this stupid game, just click on the hong leong bank advertistment above. See if u could do better than me!

22 comments:

Princess Redbloodsnow said...

yayyyy!!! congrats wat kak red
nak g jengah ah :P

neway...apie besday to ur kakak angkat tuh ek
cute die nyer bby tuh

hans n ida biler lagikk neh???? **lalalalla**


syok bbenor die men games tuh ek
nak try gak ah...

Red Mummy said...

napa le baik bebenor mamat ni arini, ubat ko dah makan lom? kalo idak sume dia nak seligi, especially aku.

sume kakaks dia puji melangit wooo


dont flay flay...

alo nan...

bawaj je le sirmnak ke mana ko nak bawak, mak x kisah nyahhhhhhhhhhhh

sbb bila dia balik, dia dah tentu jumpa jalan tp ko x tentu jumpa jalan balik umah nan...

aku ni dah lama x makan orang nan

ahaksssssssss...

yey congratessssssss kak red ada dotcommmmmmmmmmmm!!!


** aisay nan, nak komen ni x leh letak dotcom laaa kat username, apa kes kuor blog lama ni, isk iskk..

Red Mummy said...

mak bangga le plak itu link mak sudah ada heheheheeh, nnt mak add in kamu ye .. weekend la akak baru buat, aku ni ba ba lam sket mende2 blogroll ni...

Ziana said...

mau nye kene bekken ngan kakred nnt tuh nan!
:)

Ct eLLy said...

mcm best je game nie.. ape tajuk nye.. kat Yahoo games tak nampak pun

cepotet said...

yes, kak red memang deserve utk ada domain sendiri. cayalah!

err.. kakak angkat itu juga kiut. seperti saya. hahahaha.

HAH? dah 25? cis.. cis.. dan cisskek!
i kena main lagi arini sampai leh mengatasi u. 25 tu adalah kutipan tertinggi i setakat ni tau. jeles seh..

Hannan said...

zie - la la la la laaa.... juaaaaaa... :P

zie kalau nak main tekan kat iklan kat bawah tu.. !

Hannan said...

KAK RED - jam mati pon betul 2 kali sehari..
saya pon ade jugak waktu2 jadi baik nya mak merah oiii... hehehe...

sayang akak jua !

hehehe.. tahniah!

Hannan said...

ziana - hehehee... stakat bekhen kak red tu... x takut aaaa :P

Hannan said...

elly - click kat iklan bawah ni kalau nak try main... mmg syok!

Hannan said...

erni -
hehehe... sesungguhnya kamu jua amat ciut!!!!

hehehe... jom kite tgk sape sampai 30 dulu!!!

mummysyafie said...

hannan, mula² dulu ingat awak ni adik kak red..i mean adik betuii lah..sebab nya korang mesra alam time berbloging gitew..tambah lak waktu futsal korang mmg macam adik bradik lah

ann said...

hannan.... habis semua manusia disekeliling, sudah di paksa main menatang terbang2 itu..

rekod setakat ini, my friend at 6th floor got 27 ... siap save page tuh... nak buktikan...

i think i have same problem with you aaa... mouse tidak berkesan ... hahhah alasan

Hannan said...

mummyshafie - hehehe.
kitorang ni satu kepala kot. sbb tu mesra alam aje. lagipon dah kenal family kak red tu :)

Hannan said...

ann - hahhaha... memang menyakitkan hati kan mainan lalat ni.. pastuh mmg menyebabkan ketagihan.. x kan berhenti selagi x puas ati
ann punye rekod berapa?
hehhe

DaRk AnGeL said...

dah lama dah dgr pasal red mummuy ni.. pernah masuk blog dia.
tak sangka lak glamer mcm ni ye red mummy nih...
well, congratz ye red mummy...

DaRk AnGeL said...

dah lama dah dgr pasal red mummuy ni.. pernah masuk blog dia.
tak sangka lak glamer mcm ni ye red mummy nih...
well, congratz ye red mummy...

A Z R A said...

uncle hensem??? muarrghaahahahahaahahahah.....kimsalam kat uncle hensem eh......;P

ann said...

hannan.. yea betul .....
record i setakat nih 26 .. tuh pun sebab my partner dah dapat 30....
i rasa lalat2 tuh tak suka i aaa
u dah cecah 30 ?

Hannan said...

zuraiha - mak merah kite tu agak glamour la jugak :P

Hannan said...

azra - yes,,, uncle hensem here... may I help u?
hahahahaha..

Hannan said...

wow.. ann - bnyk tu 30... ni yg rase tercabar ni!