Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, February 12, 2008

Do u have too???

This entry, is again dedicated to Miss/Mrs NISA
Do u really have to? Do have to Miss/Mrs? I'm not sure what have I done to u that hurt u so much in the first place. Seriously , WHY? Why cant U just leave me alone if u dont like what I wrote here. IT TAKES MORE EFFORT TO OPEN MY BLOG THAN NOT TO. Therefore, why bother? Dont compare me with another doctor who's been working for years becoz I'm not a doc YET and what I wrote here DIDNT represent the DOCTORS in the world! Do u understand me dear? Sorry I cant translate into arabic becoz my arabic isnt as good as urs. U have our own blog to write ur opinion , well actually u have two. Maybe u need another one. BUT PLS, If u dont agree with me, just leave - it's so obvious that my blog is a personal blog. It's not nice to simply barged in into other ppl house rite? U should know better. UNDOUBTEDLY my blog doesnt suit u Miss/Mrs , hence there's no need to futher this arguement rite. I respect ur blog and ur opinion and I hope U could do the same thing.
P/S - my frens here are my VIP GUESTS here , kindly - please respect them too

19 comments:

Lily.Lulu. said...

ala babe .. jangan la dilayankan .. nanti u jugak sedih dan makan ati ..

baik u makan ulam .. lagi awet muda tau !!


cheers bebeh !!
;)

suesamsudin said...

hahahaha...
langau ini berada di mana2 saje rupanya...
tu sbb hari tu i smpi nak privatekn my blog...
but like u said lh kan...
bukan depa bayar gaji kat kita pun...
n ini blog kita...lantak pi lah apa kita nak tulis!!!
kita xsuruh @ jemput depa mai baca pun!!!
biarkn luncai terjun dgn labu2nya...

intan kamaruddin said...

howdy han! lame x mengomen.
hehe tu la ur blog ni glemer sgt tgk org jauh2 asing2 pun sudah mula memeningkan kepala. haha.
btw, guy C and guy B sekali pandang mcm susah dibezakan kan?

some guys wud do evything for the lady they truly love. coz he loves her. cudnt that be type C?

anyway, i don't mind if my guy belongs to C. as long as it's him. i'll take him, care for him, and save him from controlling queenS of the world. :-D

Princess Redbloodsnow said...

juz ignore her lah hans
klu hanye senyap jek...die pown akan senyap jek.

dahlah...no more arguement
sume neh salah paham jek

to dat akak..
dah lah tue...biarkan hans wif his blogs aaa.

pearlEJ said...

lorrr x abeh2 lagik ker?? haishh.. x paham betul arr...

Ct eLLy said...

sabor je la hans, tempat dia dah biasa berperang pasai tu di nak berperang kat blog you pulak

[LADYBiRD] said...

dear hanx :) dah la tu dear .... tutup mata , tutup telinga kejap.. senyum... :) pikir mende lain jap
{ kiki foward kat hanx balik }

jadi...meh jgn kisah pasal org gitu.. hehhe ingat je kitorang ni cay.. wa caya lu.. =D

Hannan said...

lily - yeah.. tu la pasal - baik makan ulam jer kan.. kasi muda remaja balik!

Hannan said...

sue- tu la sue, ade aja orang yg x paham maksud personal blog ini, kalau dah suke tu.. tekan jer la pangkah kat hujung atas sebelah kanan window tu.... :P

Hannan said...

EJ - kalau u pon x paham , i lagi la x paham... adeii...

Hannan said...

zie - yeah.. lepas ni malas dah nak layan, harap2 die paham la ...

Hannan said...

elly - hehehe...maybe kot... u la gi berperang kat sana... i malas dah..!

Hannan said...

kiki - :P yg besar!
yer le tu.... kene balik ek....!

DaRk AnGeL said...

i pun dah biasa kene mcm ni gak hans..
ada org suka ada org tak suka dgn blog kita...
nak buat macam mana.. we cant satisfy every body....

A Z R A said...

eh Nan, you know the drill, take it easy ok!......

this is your VIP fren knocking on your blog!!!

drNO said...

apa kes ni bro? ada lalat langau mengacau ke??

drNO said...

ok..dah paham...dah pg baca suma entry2 lama...
cheer up..

cHiQuE CoMeL said...

hahaha nampak gaya lalats pun suka singgah blog hannan ek... biasalah lalats skrg mmg suka jalan jauh :)

mummysyafie said...

ooo..doc ni mmg tak kan amik hati kan..tul tak nan? sbb hari2 nengok hati manusia erkk.. :P

ampun..larikss