Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, November 06, 2008

Thank you!


Ni la keje kitorang hari-hari kat puteri bayu beach resort kat pangkor ni. Petang2... Terjun laut.. Terjun kolam. Main air sampai muntah pon xder orang nak marah :p

Anyway, i would like to thanks www.anggerek.com for helping me out with my assignment. Sape2 lagi yang ade info pasal tajuk keje yang beta kene buat ni ( sila rujuk entry di bawah) .. Please email me.. Pening kepala beta nak pikir2 pasal sebut harga ni. Skarang kite beli barang kat supermarket mane ade sebut harga dah kan.. Main scan ngan bayar jer la kan...

6 comments:

mummysyafie said...

senang nye kursus ni. terjun kolam hari² dah dapat sijil erk..

sepet a.k.a zack_u said...

mandi kolam hari2 xgelap ke??
hadoi..saye aritu gi PD tp xmandi pon da gelap..

Anggerek said...

my pleasure :)

hani said...

waaaa...bestnyaaaa..
tingat masa pegi pangkor aritu..
dapat mandi kolam n mandi laut...sangat best!..:)

CAHAYA said...

bestnyer mandi manda. jeles!

KAK LONG said...

berapa lama course kat pangkor? sebutharga, kalau below 10k tak payah sebut harga, 10k-200k kena la sebutharga (at least 3) then above 200k kena open tender..kalau sebutharga nih pilih yang terendahla, pastu baru boleh buat pesanan kerajaan....gitula lebih kurang. Bila dah kuar Lo dan serah kat supplier baru dorang boleh antar barang/service yg kita nak tu. pastu...lepas selesai dorang akan pulangkan salinan Lo dengan bil dia sekali untuk tuntutan bayaran. isk...nak buat asimen berapa muka surat?