Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Monday, March 26, 2007

RM 20

apakah nilai rm20? hmmmmmmm.. dulu.. zaman kecik.. ade duit kertas rm20, (kolor kelabu tahik anjing kene cholecystic ????) tapi skarang dah xder dah. For me, duit.. walaupon bnyk mane sekali pon.. ade nilainya.. kalau xder rm 20, camner nak isi minyak kete zaman2 papa kedana.. kalau xder rm20.. camner aku nak beli hair mosturizer aku.... betul x? so.. sape2 yg ade berhutang rm 20 ngan kak red tu.. cepat2 la bayar.. tapi dulu aku hutang ngan wan lebih rm20 .. hahhahaha... anyway.. aku xder idea nak tulis ape2 ni.. tapi last week aku ade borak ngan sorang kawan ni pasal syphilis n gonorrhea ni.... kalau korang rajin nak tau pasal 2-2 penyakit ni.. bukak la wikipedia... and aku jumpe 2 gambar ni kat wikipedia.. dan kepada sape2 yang ade penyakit2 ni.. cepat2 la ambik penicillin ni.. walaupon umur penicillin ni lagi lama dari umur kapal terbang jepun mase perang dunia.. tapi masih berkesan sampai sekarang.

"The most difficult thing in the world is to know how to do a thing and to watch somebody else doing it wrong, without comment"

4 comments:

Equilibrium said...

malas arrr nak bukak wiki..nape x explain jek trs kat entry nie???nak bg reader byk keje lak...aku no idea la pekejenisnye penyakit2 ini...sile terangkan di lain entry...X kosa nak belek wiki....

adrenaline said...

ok....b4 i starts shouting....dt 1st song on ur music box is my fav. saya amik literature romeo & juls mase O level.haha. & i luv the story way way tooo much.menggile beta...& ur song tu pendek ar....mcm kiter nya full version of desree nyanyi mase dey met eye to eye kat aquarium....hehe

adrenaline said...

si syphhilis tu mengerikan....mugkin kalo mahu lihat original sakit syphillis tu pegi d/l cite nie k. title --> The Libertine by Jhonny Depp. den bley tahu lebih mendlm sikit daripada baca kat wiki tu.... penulis entry nie malas gaknya...haha tapi hairannya dier nak menulis jugak....manusia manusia....hahah

Red Mummy said...

akak lapo aa masa baca entry ko ni

tersangat lapar!!!

anw......kalo ko utang akak 20inggit, akak bagi can je lah, x bayo pun aku halalkan.

wan halalkan ko tak? lah kawan2, pejam2 mata je lah wannn