Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Saturday, April 21, 2007

Dima Bilan 2.

WOW... memandangkan ramai giler org yg bagi respon pasal dima bilan ni, maka aku akan tulis lagi la pasal die, and akan upload lagi lagu dima ni. actually nama dima tu berasal dari dmitri, so nama sebenar dima bilan ialah dmitriey bilan. Actually dima berasal dari Rep of tartastan, not from moscow, and his 1st performance was at the school canteen. Not so impressive huh? but, look at him now!. dan, lepas tu, bermula la karier hidup dima, masuk music skool and start rakam album. during Russian Music Award, 2006, On 21st of September 2006 Dima Bilan got two matreshka dolls ( ni kire piala la / anugerah/award )on Ceremony MTV RMA'06: in the nomination " Best Song" with his single "Never Let You Go".It`s the best song because Dima took 2nd place on Eurovision 2006! The second matreshka for the 2nd year Dima got in the nomination "Best Artist", and that means a lot. On 2nd of November Dima Bilan will introduce Russia on the Ceremony MTV Europe Music Awards in Copenhagen (Denmark), he will do it also for the second time. Kalau nak tau bnyk lagi pasal dima bilan, pi masuk website die, www.dimabilan.ru.
Kepada kak red, tahniah menang chess... lain kali bole la lawan saya ek? kak ween, nanti kite kasi lagu2 dima bilan kat kak ween. hey miRUL.. lame x dgr citer, glad to hear from u.. salam cik sara... nanti saya usahakan key....

7 comments:

LiNaLaNi said...

hi! nice and fun blog. selamat belajar:D

Equilibrium said...

mmmm..masa aku dgr lagu Abang dima ni,meremang bulu roma aku...aku terpikir...wah!sedapnye lagu smp naik bulu roma...pas tu aku toleh kiri...laaaa..patutlaaa...aku bukak tingkap n cuaca giler sejuk...tu yg meremang roma tu...bukan sebab dima... pas tu utk kepastian aku tutup tingkap psg lagu dia balik....haaaa...x meremang dah...so, apa yg aku nak sampaiakn disini ialah...kalu nak dapat feel tegak bulu roma,sila dgr lagu abang dima sambil buka tingkap di musim sejuk! ngeh ngeh ngeh...

Dia gay???alahai!!!ni aku nyampah tau..asal hensem jek, trs gay..apadaaaa...(smbl urut dada geleng kapla tanda frust giler!)

Sarah Mohd Shukor said...

salam,

ha! finally. dh ada lagu ni. best2. x kira la meremang ke, x ke. yg pastu lagu tu ada umph. 2 thumbs up. lagu apa ntah yg 'ya budu zhit ryadom' tu pun best. (alamak, byk la pulak yg best)

klu siapa yg faham lagu ti tolka ti tu, mmg sgt puitis la. based on a stihi (poem).

ween said...

he's gay? what?? what a shame... dah lah cute miut.. gay pulak tu.. tapi lagu dia memang beshhh..

intankamaruddin said...

Sape cakap die gay???!!!

Suke giler la kat dima. *drools*

Ejump17 said...

Dima bilan best sangat.. terutama lagu Never Let You Go!! I Love that song sooooooo much!!!

pearlEJ said...

uihhhhh... handsome gilerrr... meleleh air liur tgk mamat neh.. :p