Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, April 19, 2007

Dima Bilan.


yes... man utd won again... no need to mention that.. chelsea can win every games from now on and there is nothing they can do to stop man utd. Kpd kak ween... ni la dima bilan ( gambar di atas). die ni buat mase skarang the most famous male singer kat russia ni, and he aslo sings in english... nanti saya letak khas lagu die utk kak ween... he's damn rich too!!!... hahahah... . anyway, good luck utk supersnowgirl for ur exam tomorrow.. besok aku cuti.. har har har...
BKS dah start reject orang dah.. lepas ni sape la pulak kene kick ni... hmmm... aku baru bgn ni sebenarnya.. tadi dah tido puas2.. skarang kul 3 pagi x tau nak buat ape.. alang2 subuh masuk kul 4 nanti.... tahan jer la tido... kalau tido skarang memang kompem la subuh awal sket dari zuhur nanti.

memandangkan kak red kata different dishes kene hidang atas different plate... maka manager IKEA yg baca blog aku ni terus antar satu kotak pelbagai jenis plate kat aku.. hehehe.. so.. harap2 cukup la kot pinggan2 ni...

8 comments:

adrenaline said...

No bad for a russian look eh. Mcm arab campur lak hee...the gal acted in smallville "lana" she's gorgeous too....so luv her looks sey. then when i look at this "Dima" very exotic feature...cool lar!!

Red Mummy said...

hello hello

itu ko rembat dr ikea ke or ko pi ikea k snapy2 gambo tu, or ko pi umah kawan ko snappy2 gambo tu gak?

and satu lagi, pelbagaikanlah kaler pinggan tu jugak, ni apa jadah plain gila ni? kalo x suka merah pun, kan ada plate yg cum eh comes wt 2 colours

Equilibrium said...

hehehe..naaaaaannnnn...ko dah puas kacau aku smp x leh study,pas tu ko leh lak ucap gd luck ngan xdek perasaan bersalah sket pun nooo...ko jage ko nan....nanti la ko...aku kaco ko smp nangis...ngeh ngeh ngeh....

mamat tu kan.....hensem-nak-mampos!kim slm kat dia leh? aku nak dok moscow ahhh..nak tuko school lak..boley????Aku di lamun cinta dah nie...adei....bahagia!!

ween said...

nan, ermmmm alahaiiii.. cair akak nengok si dima ni... lama dah tak cair tgk sesapa pon.. ki'im salam kat dia..

Sarah Mohd Shukor said...

salam,

eh, ade plak entry special dima bilan ni. tp mmg ramai gak yg kemaruk si dima ni kn. tp dia gay. tu yg x best tu. huhu. kalau nak letak lagu dia, nak request lagu Never let u go. mng 2nd place eurotour 2006 tu.

hmm..wat abt giving ur readers more exposure about russia? cite la psl the best russian muvi u ever watched. peter fm ke. zhara ke. apa2 la..buat2..nnti sy follow =p

Irzan said...

salam...

wuihhh dah aktif balik berblogging! sejak biler ni???

and PLEASE PLEASE PLEASE allow anonymous sebab aku nak guner other name - account wordpress. account blogspot aku dah tak guner!

Irzan said...

owh btw dima bilan has a superb voice. love his song 'na beregu neba' (between the sky and heaven)

pearlEJ said...

i lap u dima bilan!! :D