Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Sunday, June 24, 2007

Futsal craze~!

Ni la akibatnya akibat aku dah terlalu free for the past few days. Last nite chat ngan dik Red pasal game futsal ni. So, setelah team Burberry telah mendapat sambutan yg "agak menggalakkan", Insya Allah, acara futsal ni bakal menjadi kenyataan. Setelah wan telah dilantik menjadi pengurus pasukan burberry dan beberapa org yg telah sudi nak join sama - equil, sayda, kak faizah, wawa - dan pasukan burberry masih lagi memerlukan ahli2 pasukan.. tiada limit.. sape nak join.. just contact me ok.

5 comments:

Red Mummy said...

lupa nak habak

in this game, no rules. no outside. no corner kick. i m trying to get a referree.

tapi sirman kata baik main kat ampang lah nan. nnt i come back to you on the venue.

napa sume nama girls jer.

hello encik,

1 male keeper
2 + 2 male and female players in the court, total 5 players

apesal nama pompuan je byk kat team ko ni? at least 3 guys + 2 girls dalam court yang oi.

miLLa said...

nak join team kak red takot sbb cam stok spartan la plak

nak join ur team pon takot gak sbb tak reti main sangat

tapi nak joiiinnnn

wénkt said...

ok.... ok..

baru dh siap design, tunggu antar kedai untuk tempah...

banner pun tgh tunggu org design, tunggu approval dari aku je..

sticker utk official cars pun dah ready...

hotel pun dah tempah, training center pun...

semua dalam jadual!

pearlEJ said...

nakkkkkkk!! nak joinnnnnnn gakkk!! :p

mummysyafie said...

demam futsal lagi!