Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, June 13, 2008

Adam's day out

Times flew so fast. I cant believe that this semester is coming to the end. Elyn is going back home to Malaysia tomorrow. Therefore , we all went out for the last time in moscow yesterday. Plus, yesterday was a public holiday in Russia - it was the Russian DAY :- means Kak yan n family were able to join us too :) Big day out.. very tiring , which pretty much explain why I didnt update last nite :P The Lenin statue in front of the Metropol Hotel ( just outside the teatralnaya metro) - me and adam ( sleeping ) , kak yan n damya ( sleeping ) and tina the faithful untie. It was raining earlier in the morning. It got worse when we were getting ready , but then - it turned out to be a sunny day afterward. Thank you God :) The rain earlier was just to cool down the hot summer weather!
We went to manezh yesterday ( the underground shopping center ) near the kremlin. Yes, I literally mean it. The shopping mall is located deep down inside the earth. ehheee... cool rite :P As the girls were busy shopping - me , adam and damya were able to spend some quality times together.... ( read --> baby sitting! )
Damya and adam took turned to sleep in the stroller. It's cool u know to carry a stroller at the shopping mall. When the girls were not around and it was just me and the baby , I looked like a single father taking his baby for shopping and according to the COSMO and VOGUE and all the other ladies' magazine - that's what really attract women :P ... har har har... kidding shida.. I love u :P
" Haaiiiii..... Nama saya adam , saya tak pandai cakap lagi tapi saya ganas macam budak besar dah. Saya suka kacau orang dan buat mama saya marah saya. Saya suka makan tangan orang dan picit muka orang. Saya suka kacau adik saya damya tidoo dan curi botol susu damya jugak. Tapi saya x suka makan makanan saya, saya hanya suka kacau orang makan... saya x suka keamanan sejagat sebab saya ini raksaksa kecik. Tapi hati saya lembut sebab saya suka main barang2 orang perempuan, yang paling saya suka handbag/purse warna PINK! Satu lagi... saya suka antar SMS kat mane2 handphone yang saya jumpe... so nanti biler bday saya , saya nak iphone sebijik bole x mama? Satu lagi... saya suke sgt tgk pompuan lawa... bukan sbb saya ni gatal, saya suke tgk fashion best :P ...Walaupon saya ni ganas, saya sayang sgt kat mama saya ngan untie tina... kat damya pon sayang jugak :P ... oppsss one more , one more... Uncle Hannan tu ensem n cool sgt....!!! skit pon adam x tipu.. "

p/s - mama - sorry adam habiskan wet tissue damya ek semalam... adam dah bosan sgt semalam sbb Uncle Han tido pakai ipod pastu buat2 x dgr adam panggil..
ok... enuf with adam's story... :) need to go back to my books and boring life... tata semuaaaaaa :)

15 comments:

Faizah said...

Hanan..boleh dah tu nak jadi daddy pulak..hehehhe...

AzAzura said...

you are very good with children... bila lagi ?
plenty of nice malls in moscow eh?

She's The One said...

ciri2 kebapaan dah ada niiii

*SiRibenMerah said...

selamat hari bapa (angkat) Hannan..
muahaha..
mesti ur future wife da lega banyak neh... ahaks =P

nadia yuna said...

alahai
nape comel sangat adam ni
sis sangat geram okeh!

isk.!

Hannan said...

kak faizah - lalallaaaa......

Hannan said...

azura ;) yupppp.. plentyyy
jom datang shopping kat moscow!!!!

Hannan said...

husna :- hehehe.. bapakkkkkk la sgttt :P

Hannan said...

ribenmerah :) selamatt selamattttt... p
thank you!

Hannan said...

nadia -
jgn tertipu dengan kecomelan si adam ni..... :P

~ mizzAmy ~ said...

~ ala la.. comelnya adam nie.. ~

mummysyafie said...

hahahahahah...ngeh..ngeh...ngeh..ada orang tu perasan dier handsome..sib baik dier wat dialog budak kecik..

ooo..dah berangan jadi daddy ye...time takde lagi boleh lah berangan..kalau dah ada esok..emmm..tak terlayan tau

ish..camne nguper nya tmpt bawah tanah tu?

pearlEJ said...

hihihi.... ada gaya dah tuu.... :D

Lily.Lulu. said...

geram tengok adammmmmmmmmm !!!
:D

El-Zaffril said...

Comelnye... huh... bile la aku nak ade anak comel macam tu