Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, October 12, 2007

Selamat Hari Raya Aidilfitri


11 comments:

A Z R A said...

hey, selamat hari rayeeeeeeeeee....and i must say you r good with all these graphic stuff eh...hmmm dr graphic?...hehehee....

Hannan said...

I'm flattered!

Lily.Lulu. said...

selamat hari raye nan !!!
:D


sile makan dengan banyak .. kasi perot tuh kembong !! :P~

Red Mummy said...

yang tengah tu balik nanti sure dpt dato tan sri segala VIP treat nye dpt lah..

pastu kalo kawin huh siap le bininya kompem jadi wanita yang paling bangga gitu

yg 2 org kiri kanan dia tu dpt le merasa 'aku penah bergambo ngan dia'

ehehehhehe

nan samat ari raya, shieda pun ye..

muahssssssss!!!

RedWGG said...

selamat hari raya hannan!!

pu3nemo said...

SELAMAT HR RY BRO...

wénkt said...

ampeh betul

ko punya entry pendek cam ni pun ada sampai 6 komen.

kalau aku tulis camni kat blog aku, sekor pun takder komen.

SHR MZ&B gak

wénkt said...

hane, ingat kisah aku call ko dulu, then ko ingatkan dr sheikh yang call ko?

sbb ada org kata suara dia sama dgn suara aku

hahahah. aku abadikan dalam blog. komen ya

Hannan said...

hahah.. selamat hari raya semua..

wenkt - aku tertipu..

norulaina said...

ane... selamat ari raya gak.. raya ni best gak... take care erk.. kem salam kat shida

mummysyafie said...

raya tahun ni baru nak wish erkk..insyaallah