Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, October 18, 2007

UPDATE!


it's 842.a.m, and i need to be at class by 9am.. so.. will rewrite about this post later ya...!

I'm back, and guess what.. i have a secretary now.. so, she helped me with this post..

Red Mummy said...
biar akak ko yang citer kan gambo tuh.kisah nya pada ari raya gak kat moscow. tu staff one of the embassy le kot, ajak mai umah makan raya bagai.tuan umah n anak2 pakai baju melayustudents cam biasa lah, x kan nak pakai shocking green tu ari2, dahlah kaler tu sebatu org dah cop gitu kan.so terpaksa lah pakai baju sekolah jer, tah2 br balik dr sekolah terus singgah beraya.ni 1 gambo je kan nan? gambo no 2 tu x kuor lak, so itu sajalh pesanan penaja mak merah yang ngah byk masa lapang nih.caiyok!oh ye, shieda x de lam nih coz ni sume men ye. sesi ngan awek jap2 gi..

Hannan - thanks kak red... hehehehe.. senang la keje saya camni ek... ok.. but, there are a few mis-description here. 1st, the house we went to isnt the house of any malaysian embassy's staff, but Lef.Kol Yunus's house. He's one of the Sukhoi team staff. 2nd, it was on sunday, no class maaa... hehehehe... anyway kak red, thanks, the rest are acceptable.. couldnt agree more with wearing "shocking green baju raya everyday coz ppl could see me from a mile away" :)

6 comments:

Red Mummy said...

biar akak ko yang citer kan gambo tuh.

kisah nya pada ari raya gak kat moscow. tu staff one of the embassy le kot, ajak mai umah makan raya bagai.

tuan umah n anak2 pakai baju melayu

students cam biasa lah, x kan nak pakai shocking green tu ari2, dahlah kaler tu sebatu org dah cop gitu kan.

so terpaksa lah pakai baju sekolah jer, tah2 br balik dr sekolah terus singgah beraya.

ni 1 gambo je kan nan? gambo no 2 tu x kuor lak, so itu sajalh pesanan penaja mak merah yang ngah byk masa lapang nih.

caiyok!

oh ye, shieda x de lam nih coz ni sume men ye. sesi ngan awek jap2 gi..

Lily.Lulu. said...

haa . .lotih kak red bercerita ..
dia x boh wassalam jek tuh
:P

hehehehe ...

apa la x pakai baju melayu beraya
x la beraya nama nya
:D

Hannan said...

kak red - thank u my secretary... nanti pagi besok, i nak cappucino... warm on my desk as i walk in okeh!

lily - camner nak pakai baju melayu dalam snow ni... ade part2 yang beku kan... menangis la kaum hawa satu dunia ni...ehehehe

intankamaruddin said...

ade part2 yang beku kan... menangis la kaum hawa satu dunia ni...ehehehe <<<< haha! kaum hawa kat russia je nangis. kat malaysia takde snow..

pearlEJ said...

uihhh syoknya beraya dlm salji nehh...

mummysyafie said...

untung nya ada orang yang tolong citer kan