Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, December 28, 2006

Besok Test..

Memandangkan besok aku bakal bz mengformatkan balik com aku ni, so ari ni... aku pon nak tambah entry la.. sbb besok mungkin xder entry dah kot... hahaha.... tadi niat nak study kejap sbb nak exam besok, so aku kluarkan la buku2 yg dah berkarat dlm rak buku tuh...
maka berteraburlah buku2 nota atas karpet tu... tapi biasa la... mane bole baca buku jer.. mesti ade peneman kan... so , ntah dari mane lak,, tetiba jer controller PS2 tejatuh tgh2 buku tu... adoi.... pastu.., ade la pulak remote control tv........ so....

inilah hasilnya... dengan buku2 terdampar depan tv.. maka siaplah aku malam ni... adeih... mintak la besok dpt soalan senang2... godaan winning eleven ni kuat sgt la.. kalah buku2 ... camner nak study camni... hampehhhh....

tapi akhirnya, aku kembali gak ke meja study.. ade la sekotak coklat "continental" org kasi from UK.. thanks a lot.. tu Mug MALAYSIA, abg aku kasi mase first time nak fly ke moscow dulu... haha.. sentimental.. budget aku xkan balik mesia selama 6 tahun kot.. tgk2, tiap2 summer ade jer muka aku kat mesia.... tempat jatuh lagikan dikenang... inikan pulak negara sendiri...

ni la muka2 yg bakal menghadapi exam pead besok.. good luck beb... telinga aku bersinar skit gara2 flash kamera kene kat ear protector... hampeh... mcm alien la pulak kepala tuh...
anyway, hasil daripada vote yg latest, menunjukan bahawa, kawin 4 lebih cool daripada jadi angkasawan... hahahah.. no offence Dr Sheikh n Dr Faiz... dah dasar lelaki ni gatai... nak wat camner kan.. anyway.. dah nasib lelaki dapat kawin 4.. .. bukan salah kami.. harap kaum wanita dpt memahami... " berkawan biar sejuta, bercinta biar seribu, kawin 4 pon cukup la kot...."... gurau jerk

permandangan dari bilik exam pada esok hari yg memang bosan dan memboringkan... arggggggggghhh.... study weeiii... study.... GOOD LUCK>

2 comments:

wénkt said...

aiyoh

kalau premature, tak leh kawen 4

hahahahha

pearlEJ said...

amboihh... bab kahwin 4 jerkk cpt kannn...