Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, December 12, 2006

Malam............

Home sweet home....
Hari ni start cycle peadiatrics kat morozozksaya, near metro oktyaberskaya... dlm 45 mins jugak la nak sampai sana ( dari bandar pasir puteh ke bandar kb!!). but, ni dah consider dekat dah bagi kitorang kat sini, maklum la, kelas2 lain,kene travel more than an hour, so 45 mins is good enuf. So memandang kan aku letih giler hari ni, (malam semalam main badminton sampai kul 11 mlm), so kat kelas pagi tadi memang half concious la, nasib baik la kelas abis awal, bole aku balik sambung tido kat bilik. Tadi on the way balik singgah eldorado jap beli katrij printer, x tau la pulak hari ni ade discount 10% utk semua barang... just my luck then..
So , memandangkan aku xder mende nak tulis hari ni , so aku pon interview zak la skit2, ala2 survey yg budak2 isi kat frenster tu...

aku : are u single or taken ?
zak : married to puteri gunung daik bercabang tiga
aku : what color do u like?
zak : kelabu tahik anjing, merah darah kepala kambing, putih tengkorak...
aku : what time u wake up today?
zak : a true bomoh never slept......
aku :what did u did last nite?
zak : bakar kemenyan.
aku : last thing u ate?
zak : ayam putih panggang...
aku : ur bday?
zak : bile bulan mengambang n serigala menyalak.
aku : most visited webpage?
zak : manusianjin.com
aku :??????
interview terhenti setelah tiba2 ribut melanda, n kedengaran bunyi harimau berkumandang???? hahahah... damn, I'm bored.

Hahaha.. by the way, the voting for the best medical tv series had ended. And i proudly announce that Nip/Tuck is the winner... well, nothing better then being a plastic surgeon who drive a gallardo compared to a pathetic crumpie or greys love stories.... hahaha.. but I do watch Dr house n Grey's anatomy. At least they keep my dream alive....


1 comment:

pearlEJ said...

famous betul zak neh utk tahun 2006 kann..