Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Saturday, December 30, 2006

Hostel On FiRE.

Hostel 35 on Fire? actually bukan hostel yang terbakar, ade kedai makan sebelah hostel tu yang terbakar. kitchen kedai tu yg terbakar, kalau x silap aku. kejadian berlaku dalam pukul 3 ptg tadi la kalau aku x silap, so aku secara x tersengaja tertengok kat luar tingkap, tgk2 asap bnyk giler.. so terus ambik kamera la.... ( hampeh, rumah terbakar bukan kene call bomba ker????, kamera bole padam api ek skarang ni...)bukan aku x nak call bomba daaa.. by the time aku tgk kebakaran ni, dah penuh org kat situ, so technically speaking, sure dah ade bomba kan.. tapi aku x nampak pon bomba..
terbakar skit jer... bukan satu bangunan terbakar.. kedai sebelah kecik tu jer... so, x yah takut2.. doakan agar kite semua selamat di bawah lindungan Yang Maha Esa...

bagus jugak la org ramai semua bergotong royong nak padamkan api. ade aku tgk yg kuar bawak besen berisi air nak padamkan kebakaran, tapi biasa la, yang menonton mesti lagi ramai dari yang buat keje. ( termasuk aku... heheheeh )

ni pulak, gambar budak2 mesia yang baru kuar bangunan tersebut biler kebakaran dah hampir nak padam.. aiseh... wei, x takut ke dok berkurung dalam bilik kalau ade bahagian bangunan yang terbakar.... ( tgk.. budak2 mesia semua kebal2... dalam snow pon pakai short jer.. sbb tu diorang x takut api kot...)
Pengajaran daripada kejadian hari ni,, jangan main api yer adik2... tadaaaaaaaaaa,








1 comment:

pearlEJ said...

huhhhhhhh... bukan nk turun tolong... :p