Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, December 08, 2006

Plastic surgeon who drives a Gallardo Spider.

Hari ini, aku telah menjadi mangsa paparazi.... hahaha.. bukan paparazi, sebenarnya ZAK. so aku telah menjadi model sambilan time kelas statistic memandangkan " calculator n docs are not a good match", jadi utk mengisi masa lapang kat kelas.. zak bawak la SLR die tu utk menembak ape yg patut n ape yg x patut.... so sape nak tgk hasil2 zak... sila ker http://moxdfaiz.fotopages.com
ni gambar tgh mengantuk mendengar ceramah cikgu2 yg x abis2.... lepas abis ceramah cikgu kene dgr citer khayalan siva pulak..... mane x boring

ni memang dah tahap boring yg maksimum, buku semua dah letak tepi dah....

taka x bole dok diam pikir pasal nilai USD yang makin turun hari demi hari... harap2 JPA akan tukar elaun kami dari matawang USD ke €.... banyak beza tu....

what a dream..... dr n car, cant be separated..... "mcm zak n idham"




1 comment:

pearlEJ said...

wahhh... tgh belajar pun boleh dok menembak lagi..