Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, December 13, 2006

Tribute to Kokui

P/s. Gambar yon dan idham ini telah disiarkan setelah penulis mendapat kebenaran daripada Taka forex Copyright. Hanyalah gurauan semata2 dan tiada niat utk menyakitkan hati zak mahupon kok hui. jauh lagi utk menyakiti hati Puyi sk8er yg kini sedak enak dibuai cinta, yang kasihnya berputik dari frenster hinggalah ke jinjang garaj honda civivnya
Most of the reader choose BMW 3 series if they have rm300,000 cash to spend on car. hahaha, why not mec C class? easy, C class is purely for small family. and u look old when u drive a C class even u fit it with a 20inch chrome wheel. ( tapi aku rase zak kot yg vote utk mec C class!!) hehehehhehe... xper zak, cita2 kene tinggi. Aku dengar ade owner C class kat mesia nak trade in kete die ngan DSLR nikon D50. hhehehehe... . What does bother me thou, apsal xder org nak beli 3 buah proton perdana dgn rm300,00o tuh? well, we all know that perdana is no where near 3 series, or even impreza in quality. But isnt having 3 cars instead of 1 is a big advantage. after all, perdana is the official minister car nowdays in Malaysia.

2 vote for evo9. ni mesti puyi ngan kokui. Sorry koks, Golf gti xder dlm list walaupon kat mesia, golf gti cost around rm2++ K , i guess. And supprisingly, nobody vote for impreza yet, even thou it's proven that impreza is a better car than evo.... Maybe evo just have more fan n prestige. Thanks to Tommy Makkinen and E-kin chen (lagend of speed) who make this car so popular world wide.


3 comments:

kokhui said...

Bukan ke psychiatrist lebih senang nak eja daripada psychiatrician?

Golf GTI harga terbaru RM200,083. Tahun lepas harga dia lebih kurang harga Evo gak ~280k. Aku budget yg lebih RM99,917 tu untuk duit minyak. Minyak naik harga beb.

Impreza tak mungkin lebih bagus dari Evo. Kalau ko tengok track time Top Gear, even Impreza WRX STI pun kalah dalam 5 saat berbanding dgn Evo VIII. Sorry mate, Impreza mod gila2 pun tak leh cucuk Evo.

BMW aku cuma akan ambik either M3 atau M5. Merc stock aku tak layan, cuma Brabus or Kleeman or AMG. Taste kena ada class bebeh.

Hannan said...

Gay giler ko Kokui....

pearlEJ said...

ej vote golf gti.. :p