Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, December 22, 2006

owh RSMU ku....

Memandangkan orang kata... " a picture says a thousand words", so kali ni, aku malas nak tulis bnyk... tgk gambar jer la ek...
Selamat hari lahir ke 40 utk yon... eheheh.. walaupon dah tua , jgn la lupakan kitorang yg still muda ni ek.... jgn jadi M Rajoli dah lah... hostelku tersayang....hhhhhhhhmmmmmm ... gambar diambil pada 11 dec 06, ajaib giler xder snow. nasib baik snow dah start turun 2-3 hari lepas. kalau x masuk dlm sejarah moscow sambut krismas tanpa snow... har har har...

ni pulak idea baru org2 kat europe nak sediakan perkhidmatan hotel murah kot... ala2 airasia la... asal bole tido jer... jimat n simple. good idea gak ni. kalau banjir bole jadi kapal selam terus. x yah nak susah2 pindah ker pusat pemindahan banjir....
gambar yg xder kaitan dlm kehidupan aku. saje jer letak sbb nampak mcm cool jer. tgk gambar ni, teringin la pulak aku nak letak ular sawa dlm ek puyi. letak atas engine B22 die tu. ade org nak mengamuk rasenye pastu....




1 comment:

pearlEJ said...

kenapa ckp jgn jd mcm m.rajoli?? leh citer sket?