Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, December 14, 2006

Peraduan teka mayat.....

Memandangkan kelas peadiatric amatlah bosan, dah la cikgu sakit, kene tgk video yg kitorang dah tgk dulu mase kelas infectious disease, maka semua pon terkorban la dalam kelas, termasuk aku. tambah2 lagi ngan suhu yg best utk berhibernasi, maka sempatla aku merakamkan aksi2 klassmate ku yg lena dibuai mimpi dalam kelas tadi.... ( identiti penidur akan dirahsiakan)
Hari ni letih sgt2, so tadi lepas balik kelas, pergi tepli stan kejap ( save giler!!), pastu balik umah, masak n tido sampai la mlm. Ni dah kul 130pagi, baru nak update blog. tadi newcastle lwn chelsea, minit 70 still 0-0, tapi camner la shevchenko power lak hari ni, assist bola kat drogba, maka jadila 1-0.... hampir nak kalah dah tu chelsea, tak tau la kalau maurinho nak riak lagi kali ni..... so skarang beza 5 points btwn man utd n chelsea..... GO MAN UTD.

me n jack's brothers in dubai desert.
Just found out that I have the same birthday ngan John Cusack (american wedding, ice harvest, runaway jury,serendipity), hahahha, patut la aku minat sgt ngan mamat ni... ( aku bkn gay mcm kokui...still straight) .... so kalau korang nak check bday korang same ngan celebrities mane, masuk website ni. www.famousbirthdays.com.


1 comment:

pearlEJ said...

syok la kalau boleh dok tidur2 mcm tu..