Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Friday, December 08, 2006

What's for dinner today?

Finally, abis jugak cycle social hygine + medical statistic ni..... dah separuh spastic aku dibuatnya... tq Miss Smernova, katanya Faiz Rasmi dgn senyuman lebar terukir dibibir.....
Hari ni abg2 cameraman x bawak SLR masing2, so x dpt la aku nak tunjuk kpd kawan2 skalian, lecturer kitorang... Miss Smernova yg amat disayangi faiz tu..... naaaaaaadeeeeeeee....Memandangkan xder kamera, so hp (SE Z800) aku pon mula la menjalankan tugas2 sambilan pelajar medic kat moscow ni... iaitu mengambil gambar x habis2...yang kat atas tu gambar abg yon kite tgh melantak pie vetichnoi..... pastu ade awek russian dgn x segan silu pergi bersolek dgn khusyuknya depan cermin awam kat uni kitorang.....lipstick kurang tebal kot... kat moscow ni.... kecantikan adalah segala2nya bagi wanita.... biar la cakap berterabur air liur, suara kuat mcm speaker metro, hisap rokok x henti pon...asalkan lawa...bagus2.. So, berakhirnya cycle ini bermakna calculator pon masuk dalam kotak balik la kot... tu gambar zak tgh frust sbb x dpt tiket free ke Culture Nite malam besok.... seandainya ade ahli2 RMSA yg terbaca blog ni, kasi la zak tiket free , so bole la die ambik gambar lawa2 ( idham pon nak jugak) diorang kate x makan pon xper... hahah...kernaku sayang SLR....
Maka, hari ni.... bermula la weekend.... hahaha...pejam-celik, dah nak masuk hari isnin balik dah nanti. Jadi, gunakan masa sebaik mungkin yer kawan2.... sape yg nak jadi model cameraman, bole la join idham n zak pergi outing nanti... bayaran sbnyk 200rub sekepala.. discount utk 3 peserta pertama...
Dan kepada Shiv the Clown, kami di sini (aku, zak, nwar,faiz,taka,idham,balak) mengucapkan tahniah kerana dapat zachut awal ..... dan selamat berjaya menjadi dr yg berguna kepada masyarakat dimasa hadapan.

1 comment:

pearlEJ said...

bila nk beli dlsr?