Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, December 20, 2006

Misha, ne meshaet !!!!!!!!


Gambar dicuri dari zax

Nampaknya, pelaburan zak dalam bidang foto tidak lah membazir semata2. setelah bertungkus lumus bekerja keras belajar teknik2 mengambil gambar, zak skarang memangla power giler bab2 ambik gambar ni.... ni la hasil faris petra... baru betul..... , jgn x lawat zak kat http://moxdfaiz.fotopages.com yer kawan2...

Taka a.k.a Mr Forex - Jejaka Kesepian- Blues utk aku.

dan, hasil daripada pungutan suara dalam blog ni, maka telah diputuskan berdasarkan undian di antara TAKA n AMET, sape lagi psycho, taka telah menang ngan majoriti 1 undian saja. Sorry amet, maruahmu telah tercalar. Taka ni bukan calang2 orgnya, dah la single, hensem pulak tu. Katanya sedang mencari jodoh. So, kalau la ade awek2 kesepian di luar sana yg masih lagi mencari Mr Right, kontekla Taka ngan segera yer. Mas kawin anda dijamin oleh FOREX.



1 comment:

pearlEJ said...

wahhhh siap promote2 lagi..