Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Monday, January 22, 2007

Bayar Hutang..

Stitch.. teman sejati aku tgh main kejar ngan angle (ikan dlm aquarium kat bilik aku.)



Finally... duit sewa bilik dah setel sehingga summer ni... so.. skarang aku tgh xder duit sbb technically dah bayar sewa sampai ogos. So, lepas ni... dpt duit.. enjoy sakan la sbb dah x yah pikir pasal nak bayar sewa lagi.. Ni yang buat aku gatal nak pergi melancong lagi ni... ke mane ek... prague,czech? turkey ( sambil2 beli bot RM30juta)? UK? hmmmm... tgk la dulu camner... last time mase pergi paris pon aku decide last minute giler sampai duit pon x cukup. Ape2 hal pon.. kite tgk la nanti. Tapi 90% , aku rase lepak moscow jer kot. Tunggu summer ni la.. Tour europe no2. Anyway... memandangkan MU kalah ngan arsenal semalam.. membuatkan jiwa aku x tenteram.. ergghh,. hampes... dah la semalam lepas dpt result exam.. terus pergi Sportland nak tgk game ramai2... dalam2 letih2 x cukup tido kutabahkan hati jugak pergi tgk game semalam.. tapi xper.. MU still premiership leader. What? Liverpool menang ngan chelsea??? memang.. hebat giler la looserpool, eh silap.. liverpool.. skit lagi nak potong MU kat league tu... x bnyk sgt beza point.. dlm 11 mata jer... xper2.. teruskan usaha. Tahniah kepada Koo Kien Keat-Tan Boon Heong sbb menang Malaysian Open.. cayalah... Tadi lepas bayar sewa, pergi Oxodnie Ryad (shopping Mall), skarang ni tgh SALE. Winter SALE.. so.. tak thn jugak la aku tgk barang2 murah ni.... So, alang2 SALE kan.. baik beli la sementara ade rezeki ni.. heheheh...memang sah la kot aku x ke mane2 winter holiday ni.. duit dah enjoy sakan beb... hahah..Ni ade tawaran, sape berminat nak ikan aquarium.. aku nak kasi free angle fish aku tu sbb ikan tu suke belasah ikan2 kecik lain dlm aquarium tu. Dulu mase beli kecik jer.. skarang dah besar gabak... nak makan x le...



P/S- Photo No1- muka x cukup tido... No2. Kedai2 On SALE sampai 70%.. No3 investment kat mexx utk yg tersayang.. cube teka amenda dlm kotak tu. size kotak dlm 50cmX30cm.

7 comments:

Rebecca Ilham said...

I was basically in mourning all day yesterday.

And an Arsenal fan has to rub it to my face.

Geram jugakla.

But, Man U players memang kirang perform semalam.

ShaSharina the Chatterlyme said...

hi salam

thanks for dropping by my humble blog...can i add you to my links??

so u are from m'sian...which part of malaysia??

from your blog,i can see that u r into medical line...syabas!!!i hope success will be with u always...i used to work in that workforce too...hehehe...

ok...shall not blabber much..do keep in touch ok....assalamualaikum..

ween said...

hi hannan, morning, afternoon, night, ahhahh dont know lah what time zone you are at :) aik sha, you pun ada jugak?? kekehkeh..

I had a friend from prague, she was a model and was working here with me last time, i heard from her ferragamo r cheap there is it tru? nanti kalau nak dekat balik tu bagitau akak, can get a handbag, i'll kirim money.. ahahha.. kesian hannan tak pasal2 kena suruh... no lah.. tengok lah, eh what lah, , i'm talking about the roundabout.. have a good day.. and best of luck for your coming exam..

Red Mummy said...

oi oi..akak pun nak kirim gak lah..x kan ween jer.

nnt akak masukkan duit gak ko belikan, tp jgn ko x belikan plak. coz akak penah kirim duit kat student cam ko gak lah, pastu dia balik bwk brg yg hampeh cekai leh dpt kat pling street..panas gila ati aku.nampak no kena tipu

hik..

ok benda yg lam kotak tu, definitely bukan perfumes lah!

Hannan said...

Hahahah, jgn risau.. saye ni pakar bab2 shopping akak2 skalian.... lagipon kat sini nanti summer ade SALE giler-giler lagi...

ShaSharina the Chatterlyme said...

i pun nak...i pun nak.....ween, kalo nko nak beg tangan..aku pun nak...aku nak beg guni lah..definitely a bigger bag for me for my make-up..handphone..mp3 and bla..bla...bla....boleh kan,hannan...kan kan kan...

i dont think your life is that bored right????hailah dr to be...jgn tension..bet success will be with u always....

ween said...

abih la budak ni kena angkut barang kang untuk akak2 blog.... *wink wink kat hannan*