Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, January 16, 2007

Tolong kawan.

Tadi ajed call aku pasal ade tiket murah utk bebudak2 kat russia ni utk balik ke mesia utk cuti summer ni. Thai airways, return ticket, USD750 plus tax. ni superb murah la kire. Aku bukan nye jadi agent ke ape.. coz utk dpt harga 750 tu kene ade 20 org at least yg akan berlepas pada date yang sama.. so, help me help u occay!!.. sape2 yg nak join group ni... sila la msg aku kat ym or datang jumpe kat bilik occay....


Anyway, pools kali ni menunjukkan sedikit penipuan aku rase... mcm mane lak abuya bole dpt vote tertinggi setakat ni.... hmmm.. mungkin para pembaca x tau apekah abuya itu sebenarnya.. heheh.... kalau nak tau.. abuya ni.. memang la sejenis kartun.. tapi xder la sepopular bart simpson ker.. tapi... eiii.. ni mesti abuya pergi vote gune com org lain ni... x adil...x adil.... actually aku tgh boring ni...ni gambar mase kitorang baru habis kelas paediatric... ntah paparazi mane la ambik gambar ni... anyway..tq mr paparazi..jasamu dikenang.. ambik la lagi ek.. Skarang ni kul 4 pagi dah kat bumi moscow ni.. still x le tido... sbb rase x sedap hati la kalau tido lebih2 time nak exam ni.. besok ade lagi exam-opthalmology.... errghhh....tension.... tu la...dulu org offer ambik kursus perubatan tradisional utk jadi tok bomoh kat AP University x nak.... tgk mcm zak.. dah jadi org kanan AP dah skarang... stakat nak balik mesia tu... pilih jer mane2 kapet... bace doa skit, terus terbang.. heheheh

p/s: AP= ayah pin university kat besut ....

1 comment:

~ C y c L i p s ~ said...

i pun dpt offer kt AP uni.. tp mak kata, kalo study situ nnt kene slalu travel ke langit.. leceh laaaaaa..

woit pakcik, tido laaa.. dah kol 4pg.. kang nantok kangggg~