Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, July 31, 2008

my beloved akak :)

my visit to kl is never complete until I meet this lady ( dalam bahasa melayu , selagi aku x menyusahkan kak red ni, x lengkap lawatan sambil belajar aku ke kl ni ) Due to some technical reason , my stay in KL has been prolonged for one day and I decided to pay a little visit to KLCC so I could get a free lunch ( ye.. saya ni kan jobless skarang, xder duit.. ) Anyway, I managed to drag her down from the tower and spend her lunch break listening to my craps.
Sorry akak , no pressies , no souveniers or no belated bday gift - yet! coz the meeting was totally "un-plan-ned" No worry, santa claus will be back to KL real soon :)

This remind me to miss erni , I still havent send ur perfume yet, pls email me ur phone no yeah miss erni should u still read my blog! :)

Have a lovely friday nite everyone... lots of love!

8 comments:

[LADYKiKi] said...

wahwahh wahh... black & black u. heheh~ t nak wat party tema baju kaler ape ni? heheh


..comel nye kak red tuh.. asal dia tak pakai meah hari ni..? ^_^

takpe lah.. skrg takde duit.. kang dah keje kang..jgn lupa lanje kiki makan..shopping.. uhuhu ~ kalo tak kiki lempangggg MUNTOTTTT...

Faizah said...

sama2 hitam u..nanti nak meet Hanan n kak red sekali yek..akak pulang ke tanahair next month!yahoo!

mummysyafie said...

adik ngan kakak sehati sejiwa erkk..dedua pakai baju hitam..

Wahidah said...

tu la pesal..seiring sejalan tu..huhuhuh

pearlEJ said...

eheeeee.... pasni mai penang lak noooo.... hihihi...

Mrs.Sheikh said...

wahhh...labuan tak moh dtg ker??

shafa said...

Patutnya kena sama2 merah gitu hans...baru sesuai kan..

cepotet said...

ohh.. saya masih membaca blog ini cuma saya hanya menjadik 'pembaca senyap' ala ala shy shy goat gitu.

husna pun i tak sempat jumpa aritu. oh, alahai..

nnt i email u k. all the best bro. kimsalam kat ur lovely shida k. :)