Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, July 08, 2008

Top commentator - the winner is!


.....and the winner for the top commentator competition is ....... mummysyafie!
Congratulation - u just won the mystery prize! ( even me myself dont even know what's the prize yet! ) hahahaha....
Mummysyafie has made 339 comments on my blog. FYI , so far I only posted 456 entries in my blog and technically mummysyafie commented on 74% of all my entries! Well done madam!

Hard luck for EJ for the runner up! Ej was on the top ranking for quite a while until mummysyafie made her counterattack on the final 2 days. Great tactic mummysyafie. Congratulation to the worthy winner! To the winner, pls send ur contact detail to my email :)

Hereby , the competition is officially closed.

Thanks a lot to everyone for commenting on my blog and pls keep it going! VIVA LA VIDA!

8 comments:

pu3nemo said...

bukan sy ker yg ptt menang??hahahaha

Princess Redbloodsnow said...

lohhhhh...ade competition ghupernyer
Nyesal x join gaks...haha

x kire...x kire
nk gak hadiah dr moscow..hakhak

Norae said...

tahniahhh

pearlEJ said...

kakakakaka.... x per, ej kasi chance kt nor, malas nk saing dgn dia, sbb dh kenal kann, kalau tak kenal mmg ej saing kaw2 punya, sbb ada sehari lagi time tu :D... hahahaha...

Tahniah Nor.. :)

zeti said...

congrats to Mummysyafie!!

mummysyafie said...

hahahaha...adoi...pecah perut akak gelak nan. menang gak aku akhirnya..taktik bedal last minute tu akak belajar time kerja ni tau...

kerja akak ni selalu buat last minute..sbb hasil last minute adalah yang terbaik! (kononlah)

ej...ngeh..ngeh..ya ampun yang...sebenar nya mmg susah nak beat ej sbb nor punya serber kong n lembab GILA tau..tapi entah macam mana one day before tu serber laju macam formula 1..apa lagi..nor pecut arrr

anyway...nan...ada bagus gak tau wat benda macam ni..sbb akak leh kenal nan dari awal nan ada blog..flash back gitu!

nak hadiah besar akak boleh??

Ceera said...

hebat gile mummySyafie..

camne dia leh komen sebanyak tu eks?? pelik..

Faisal Admar said...

whoa... kalau tiket ke moscow mau le! haha