Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Tuesday, July 01, 2008

my wish list

My belated bday wish list. I forgot to do this wish list prior to my bday. But it's never too late rite! Yes, I want new phone for my bday - badly want it ! Therefore , someone out there , PLEASE buy me any of the phone below .... huhuhh... xder duit nak beli sendiri.. kesian kat saya ni

I really need a new phone when I get back home this summer. These 5 hp below are my target. Well, I just need one of them. Why I need a new phone? bcoz my current phone doenst have wifi and no gps. These phones have those. So, sape2 ade duit lebih tu.. sudilah menderma :)



1. Iphone 3G
2. Blackberry Curve
3. Eten Glofish 610
4.HTC Diamond
5. Nokia E71

These are my top 5 - currently. Anyone who has any info about the price, Please let me know also coz I have no idea how much these phones cost in Malaysia.


12 comments:

Adry said...

Cuba you check harga kat e-bay malaysia or www.lelong.com.my at least ble budget agak-agak berapa harganya kat Malaysia...

neo@sufe said...

hi Doc..
hehe..yg neo tau rasanye HTC Diomand itiewww harganyer 2700 coz ade opismate baru beli..cantekkkkk
iphone 3g pun rasa dlm 2k kot..

Tie said...

Alaa.. akak pun nak phone baru. Akak punya dah bisu. Terpaksa guna hubby punya communicator. Punyalah berat. Leceh betul. Ada siapa2 nak sedekah kat akak satu??

Red Mummy said...

budak bertuah

aku ada motorola lama kira timbang kati pun x laku. baling anjing pun lom kompem die die

mau??

htc tu x yah beli, akak penah pakai.
kalo ada orang kaya nak beli, amik berry the curve tu, im using that currently. bagus, bley blog sambil tidur!

spt yang kuceritakan dan explained panjang lebar over ym smlm. ko balik ko mesti tanya lagi..so buat masa ni carik dulu Mak Tin Mak Sri kat luor tu taja yer..

x jumpa lagi ke Mak Tin Mak Sri? engko ni...tulah x pandai guna kuasa masa kes dubur mendubur di tarikh bday ko tu

ahahahahahhaha

akak ko ngah gila la nan

Mrs.Sheikh said...

uikss..
hahahhahaa
sungguh la cantikkkk hp tu
tappiiii i pun lum mampu beli nan!! :)

pearlEJ said...

perghhhh... sape laa yg baik hati nk beli n kasi tu... boleh tgk aja laaa, nak beli tak mampu..

wénkt said...

nak ke?
jgn la memintak oiiii

nanti kita sama2 pi low yat nanti

elynagriffin said...

hey, the 1st one is so tempting!hehe

well dear, really sorry i missed your bday. anyways here's a prayer for your bday .. hoping that u will arrive msia safely and that everything will work well for you especially with your career later on :)

min said...

Hi ane. nie min if u still remember me. If ane nak beli iphone, the new 3G iphone will cost you $599 for 8GB which is the price without contract. Harga yg $199 for 8GB tu hanya for upgrade contract with AT&T. This new version diorang lagi nak amik untung from customers. If ane beli iphone u still need to unlock the phone and biasanya org akan jual lagi mahal after dah unlock.

ashterix said...

bro,

iphone 3g belum ada hack lagi tapi aku sure mesti dpt hack punya. kena tunggu la dulu...

amik curve la, baru leh geng ngan aku hehehehe.

sory la baru pas byr saman, tak pat nak tolong beli :P

Y u Z z 9071 said...

hannan..

u survey la actual price iphone 3g tu...

nanti inform yuzz k..haha memandai je..sory doc..

haha mmg dok mengidam iphone tuh..

mummysyafie said...

perg..demand nya..kikikikiki....