Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Thursday, September 18, 2008

Comment of the day

Comment of the day.. the winner is -

Kak fatin!


Mummy Hanny said...
yup. lancer is the right choice for you. muda lagi kan...civic tu utk org dah beranak (pinak) jer. heheminyak tu biase la kan..kalo taknak spend for fuel, takyah la pakai kete dulu. tul tak?


heheh.. hadiahnya, dpt kad raya- nanti kasi address occay!

a fren came to me and ask for my advice on how to talk to women. Well, I told him - I might not be the best person to tell him what to do coz I dont have much experience dealing with the ladies :P . But since he insisted. I told him this :-

" always be honest when u are talking to women , but do lie when it is neccesary"

8 comments:

Ms B said...

A friend once told me, "what he doesnt know wont hurt him."

So it takes two, yeah doc? If a man can lie, a woman simply keeps silent.

Have a nice day!

pearlEJ said...

hihihihi.. suka komen ms b... :D

Chika Chika said...

always be honest when u are talking to men, but do lie when you are not talking to them.

;-)

El said...

Salam,

Ini ada satu report "The Traffic Tips Report". Ebook ini tentang bagaimana cara kita nak tarik lebih ramai pengunjung
ke blog kita.

Klik link bawah ni:

http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

Download lah ye, kot kot boleh dapat membantu blog anda.

Lepas isi nama dan email tu, semak email awak, saya akan hantar 1 email dengan confirmation link. Click email tu untuk
confirm yang awal nak ebook ni. Lepas tu baru saya hantar link download ebook tu.

Sebagai bonus, Buat masa ni, penulis report tu tengah buat promotion. Awak boleh join affiliates dia, setiap orang yang download dari link awak, awak akan dapat $1 ke akaun paypal.

Tarik tutup promotion ni, 31 september. Jadi buat cepat sebelum terlambat.

Click sini untuk dapat kan ebook percuma itu:
http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

Mummy Hanny said...

huhu menang kad raye eh? haha!

nway, men usually lie for 2 reason: nak selamatkan diri sendiri or nak jaga hati the ladies. but how to differentiate between the two? akak pun tak master lagik....

my name is mrs taj said...

hi there..

u want to know what? i will advice the same thing if a women come to me and ask me same same question (vise versa)..

1. "always be honest when u're talking to men, but do lie when it is necessary"

2. "BUT, make sure he didn't realize u lying, cuz when he find that u're lying, u deserve that ...." (can't imagine what)

ha ha

Angel said...

duhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

μάγά said...

suka komen ms b.. dalam maksudnya tu..but benda tu sering jadi kat maYa.. if someones keep lying me.. i'm just keeps silent.. but.. dalam hati tu.. sakit x payah lah cerita...
pada maYa...
its depends on person..
someones tell me... penipuan hanya akan memusnahkan sesuatu hubungan.. meragut kepercayaan.. even though u can keep it as a secret.. but bila org yg ditipu dapat tahu.. tentu amat menyakitkan.. lagi2 if tempoh penipuan tu memakan masa selama perhubungan... jujurlah dalam semua keadaan.. agar tidak menjerut diri.. apabila tidak dapat berkata jujur.. berdiam diri dan cuba sedaya upaya untuk membuatkan pihak tersebut memahami keadaan diri.. :p