Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, September 24, 2008

Happy Bday Teacher Rozie :)


We were invited by our beloved teacher rozie to attend her bday party - held at the school canteen last nite. Well, maybe not the best place in town , but it felt good to be back at my school, SMS Faris Petra - the place where I grew up, the place where I busted my ass day in day out.
Anyway, it was her 16+++ bday ( I couldnt be bothered to ask for the real age) , yeah that' s what I put on the cake. Sweet sixteen +++, no kidding. Since the rest were too busy working at the hospital, I was the only free gentleman - So, I do the honour of choosing the bday cake for the teacher. PLUS, I've been told I have a very good taste :) hahaha... funny as it is...


Dr Erina, Urs Truly, Dr Yusran and Dr Tarmizi. All the gents were FARISIAN. Dr erina from Naim Lilbanat. But since she worked together with Dr Yusran at HKB, we invited her to come along.
Zak was also present. Came a bit late but just in time to sing the bday song. Me n Dr Yusran were the earliest to reach. Yes, my time management is very good :P
Dr Yusran was very tired. He was on "ONCALL" the nite before. But he managed to join us regardless of his exhaution. Bravo. Dr Tarmizi is 2 years older than me and he's now a MO at HKB.

It was a good simple bday party. We enjoyed being there until late at nite. Would like to stay longer but everyone was tired including me and the rest need to work tomorrow. So, we left the school just before midnite.

15 comments:

nurul said...

salam..dr...bila tgk title /teacher rozie' pun dah blh agak yg u ni farisian.. she is my teacher too..when i was in form 5..tp i ni form 4 baru kt situ..batch 9903 plus 0203..emm nape xpost her pic..

Hannan said...

hehehe..
farisian jugak ek
saya batch 1997-2001

tu kan ade gambar teacher rozie tu...

nurul said...

ada la tp kan internet slow. so xnamopak la..nmpak gambar kantin tu je.. :)

Adry said...

Happy birthday to Cikgu Rozie.. hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

marzalina said...

doc, nape tak match kan dr. e dan dr. y tu aje..kan padan dua dua tu hehehe :)

Mummy Hanny said...

Happy birthday teacher rozie! Haha, I heard she named her second child after me! kuikuikui...coincidentally la kot... really envy her english kan? always wishing to speak as fluent as her! membebel pun speaking tuuuu...

Hannan said...

adry - tq ( Bagi pihak die )

marzalina - hehhee.. sabaq..
tokan matchmaker ni dok penin....

kak fatin- hehe, die ingat nama akak.. semalam sempat lagi kuar nama akak mase borak tu... yg baik2 shj.. hehehe

Ida said...

wah byk nyer kek...walaupun I tak kenal sapa itu cikgu rozi I tetap nak wish gak...Happy birthday cikgu...hehehhe...

Eh ini semua group doctor2 ajer ka? Org lain tak der ka?

nurul said...

ari ni dh nmpct pic teacher tu.. lama xtgk dia..still nmpak cam dulu2 gak teacher rozie nih..nti saya commment t entry ni je lah..teacher je yg saya knal...hehe.senior2 lain tu belum xknal lg.. :)

Anggerek said...

happy birthday teacher rozie,

hanan, i rase u ni fav student teacher rozie hehehe. i dunno la she still remember me or not...

diane said...

wah glamer si mamat yusre ni kt ko hanan nye blog skrg.. ahahaha

shanim said...

hey,

been ur silent reader for quite somtime.u got some interesting topics. anyhow, welcome back to m'sia and my salam to ur dr.y ok? eheheh

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM