Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Monday, September 22, 2008

Happy face

In case u cant read the green writing in the photo above , I do refer TOMEI as LADIES best fren but men biggest enemy :) Tu gambar beta tengah melantak donut big apple kat tesco kota bharu. Sape2 suke lepak BIG apple - jom layan!

Anyway, first I would like to wish our beloved Dr Zafira - happy Friendster-ing. U should thank me for all the msgs! hehehe...

So, who's next? According to my list - the next bachelor would be Dr Fariz. In his case - u could just visit his blog at http://evolusimedic.blogspot.com . He's single and he's a specialist doctor. What else could u ask for rite? So , ladies- go for it. Jangan malu-malu :) Suke jer aku ni ek :P
This is what happened when u r to free doing nothing at home!

10 comments:

Chika Chika said...

Allah hai..
blog neh memang berciri doctor, doctor situ sana sini.

kah kah kah.

yang benar,
Dr.Chika.
Bahagian forensik hati,
Cintalogist.

marzalina said...

doc...boleh bukak kaunter pertanyaan la mcm ni..hehe..kaunter mencari jodoh :P

Ceera said...

wakakaka.. men biggest enemy katanya.. =P

pearlEJ said...

tau x per... suka semacam jerkk..

Ms B said...

Hmm, maybe I should appoint you to be my match maker. *smiles*

tiffany said...

lingggggg....

i nak yang tu la...
yang ni pon nak gak...
yang tu pon cantik jugak...

takmo serba satu la camni ling, serba berdiri bole ke????

:)

alaaa, kan ke u selalu kate i ni tomei, jomla kite ke TOMEi...
kuikuikui...

dn tk it seriously k dear... i memain je tu... i tak demand pon, kalau setakat Habib or Poh Kong pon i terima dengan suka hati.... lalallalallalaaaa...

Hannan said...

chika - ni syndrome nak kawin ke anak papa?


marzalina - hehehe.. dah bosan dah ngan medicine ni.. tukar angin

Hannan said...

ceeeeera :) hhehehee.. betul!!!]

ej - mestti!!!!


ms b - yeah , I would be deeply honoured!

Hannan said...

my yayang - alaaa.. ape susah.. kite beli jajan , kalau nasib baik.. ade la barang kemas dalam tu.. cincin ade, gelang ade, rantai ade.. perut pon kenyang! :P
hehehe

alalallaa....

mummysyafie said...

apa lagi hannan..shieda dah demand dah tu..serba berdiri okeii