Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, September 24, 2008

Cytotec

LADIES - PLEASE READ THIS ONE :)
Mrs Sheikh requested me to make a special entry about this medicine - Cytotec :) Thanks to MrS Sheikh , I deeply reckon that this entry would be very beneficial to a lot of ladies out there. Hence I'll write in Malay just to be as clear as possible for everyone.


Pil cytotec ini merupakan brand name kepada ubat yg asalnya (generic name )bernama Misoprostol. Ade jugak company yg kasi nama ubat ni cytotic pill yg mcm mrs sheikh cakap tu. Ubat ini tergolong dalam kategori NSAID- non steroid anti inflammation drug. Misoprostol secara khususnya digunakan utk merawat penyakit ulcer perut.

< >
Ok, that's the boring part. Ni nak masuk bahagian yang menarik. MISOPROSTOL @cytotec ini bole menyebabkan cervical and vagina contraction. Erm , dalam bahasa melayu - ia boleh menyebabkan ... perempuan punye lubang tu terbukak.. hehe.. sorry! No kidding. Oleh yang demikian, Ubat ini dilarang utk wanita yang sedang mengandung. Sebabnya, ubat ini boleh menyebabkan keguguran. So, kalau ade perempuan yang makan ubat ni, pastikan anda tidak mengandung yer.

Misoprostol juga digunakan utk induce process melahirkan anak, digunakan secara off label di labour room sebab mengikut kajian cytotec lebih efektif berbanding oxytocin.

Misoprostol juga digunakan utk process menggugurkan anak. Apabila ubat ini induce uterine contraction - makin senang la nak kuarkan janin tu. Ubat ini digunakan secara haram oleh golongan2 miskin yang nak gugurkan secara haram. Ambik ubat ni secara overdose, pastu gi teran kat toilet. Senang. Tapi ingat, tu keje HARAM.... saya x ajar ek.

Side effect ubat ini - berak berdarah dan sakit perut. Ubat ini juga tidak boleh dimakan oleh wanita menyusukan anak. Bagi perempuan yang dah tamat haid aka expired - ubat ini bole menyebabkan vaginal bleeding.

Tapi, utk kaum lelaki, ubat ini boleh membantu process pengerasan ( paham2 la sendiri! ) - x tipu!

So, kesimpulan nya , kalau anda perempuan sakit gastric - cube dulu ubat gastric lain - cimetidine ker, ranitidine ke... kalau lelaki.. kite kasi laju2 sket! lawak jer :)

710 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 710 of 710
Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

UNTUK PERTANYAAN DAN BANTUAN : SMS/WHATSAPP/WECHAT 017-2016271(24JAM)
Www.wasap.my/+60172016271
Www.wasap.my/+60172016271
Www.wasap.my/+60172016271

http://hospitalpakarsakitpuan.blogspot.my/2017/03/ubat-gugur-kandungan-pil-gugur.html?m=1


Awas-jika anda mengandung di luar rahim, penggunaan pil adalah dilarang sama sekali…RISIKONYA TERLALU TINGGI, jadi anda KENA SCAN dulu kandungan tu untuk memastikan kedudukan janin berada didalam rahim (uterus), saya juga akan memantau semasa pesakit mengambil ubat ini.

Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci', khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm3000.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), 20mcg, 50mcg,100mcg Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).

-GUARANTEED-
Term & Condition- Kena Ikut Aturan Makan, Bawah 23 Minggu,

SMS/WHATSAPP/WECHAT/CALL 017-2016271

*ubat ini mengandungi 80% protein dan produk tiada kesan sampingan dan selamat digunakan, produk sudah berada dipasaran semenjak 2002 dan tiada mengunakan bahan-bahan terlarang, 98% Berjaya Jatuh.

*Penghantaran cod area KL,CHERAS,AMPANG,SG BESI,SRI KEMBANGAN,SERDANG. area lain melalui POSLAJU

*JUGA ADA MEMBEKAL SECARA PUKAL DENGAN HARGA TERMURAH TANPA PERLU MINIMUM PEMBELIAN DAN BANTUAN SOKONGAN 24JAM KEPADA PELANGGAN .

Dejavu James said...

Salam sejahtera,





Pil ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil
dalam kandungan bawah 20 minggu iaitu bawah 5bulan, hanya ikut arahan untuk
pengambilannya dan dalam masa sehari akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil
jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada
yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya menjangkau ke
Rm2000, mengikut usia kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran
tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat.





Kepada yang berminat untuk mendapatkan pil cytotec ini,
bolehlah mendapatkannya daripada saya, call/sms di 0176166902 Saya menjual dgn
harga berpatutan.





Untuk sesiapa yang
ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada
profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original
yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

info-cyto.blogspot.com

Pil gugur/CYTOTEC said...

Salam 1 Malaysia

Sy drpd pakar perbidanan wanita degree university of washington medical center ingin membantu ibu2 yg tdk berkemampuan bg mengugurkan kandungan diklinik swasta kerana kos nya yg amat mahal, maka sy istiharkan pil gugur kandungan dari prizer u.k berjenama misoprostol /iaitu cytotec200mcg Dan bg wanita yg rahimnya kuat harus ambil mifepristone bg Mengecutkan rahim agar janin keluar dgn bersih.Dijamin 100% origanal

Kami memberi jaminan 100% GUGUR dengan serta merta dgn cara penggunaan, arahan Dan pantang yg tepat Hanya mengambil masa 6jam unk gugur .pil gugur ini telah berdaftar dgn kementerian kesihatan Malaysia Dijual bg membantu ramai ibu2 diluar Sana yg baru melahirkan anak, baru melakukan pembedahan,keuwangan tdk kukuh , anak2 masih kecil serta factor kesihatan tdk mengizinkan .kami sudi membantu anda serta memberi tunjuk ajar dgn Cara yg betul secara percuma jika anda ada pertanyaan & penarangan akan diberi jika anda tdk sesuai unk mengambil pil gugur ini sekiranya ia mendatangkan efect pada anda. Conth kandungan(janin)sudah besar dan kandungan molar.

Pil gugur kandungan ini sesuai digunakan Dari USIA kandungan 1 hingga 6 bulan sahaja ia diberi dgn DOS/ KUAT mengikut USIA kandungan anda. Kami akan menerangkan cara2 penggunaan ubt Dan pantang,dgn itu pemantauan akan dibuat semasa dlm proses hingga gugur. Jika anda ingin mendapatkan pil gugur kandungan sila hubungi saya.

✔ cytotec200mcg

✔ misoprostol

✔ mifepristone

✔ cytolog

Wspp /sms / call ☎ 017-762 6850
Byhand / cod ☎ 017-762 6850
Trusted seller
Anda lihat sendiri, berpuas hati baru beli ready stock
Poslaju /airpack express chage rm10
Penghantaran cepat pantas terus smpi kediaman anda

Pil gugur/CYTOTEC said...

Salam 1 Malaysia

Sy drpd pakar perbidanan wanita degree university of washington medical center ingin membantu ibu2 yg tdk berkemampuan bg mengugurkan kandungan diklinik swasta kerana kos nya yg amat mahal, maka sy istiharkan pil gugur kandungan dari prizer u.k berjenama misoprostol /iaitu cytotec200mcg Dan bg wanita yg rahimnya kuat harus ambil mifepristone bg Mengecutkan rahim agar janin keluar dgn bersih.Dijamin 100% origanal

Kami memberi jaminan 100% GUGUR dengan serta merta dgn cara penggunaan, arahan Dan pantang yg tepat Hanya mengambil masa 6jam unk gugur .pil gugur ini telah berdaftar dgn kementerian kesihatan Malaysia Dijual bg membantu ramai ibu2 diluar Sana yg baru melahirkan anak, baru melakukan pembedahan,keuwangan tdk kukuh , anak2 masih kecil serta factor kesihatan tdk mengizinkan .kami sudi membantu anda serta memberi tunjuk ajar dgn Cara yg betul secara percuma jika anda ada pertanyaan & penarangan akan diberi jika anda tdk sesuai unk mengambil pil gugur ini sekiranya ia mendatangkan efect pada anda. Conth kandungan(janin)sudah besar dan kandungan molar.

Pil gugur kandungan ini sesuai digunakan Dari USIA kandungan 1 hingga 6 bulan sahaja ia diberi dgn DOS/ KUAT mengikut USIA kandungan anda. Kami akan menerangkan cara2 penggunaan ubt Dan pantang,dgn itu pemantauan akan dibuat semasa dlm proses hingga gugur. Jika anda ingin mendapatkan pil gugur kandungan sila hubungi saya.

✔ cytotec200mcg

✔ misoprostol

✔ mifepristone

✔ cytolog

Wspp /sms / call ☎ 017-762 6850
Byhand / cod ☎ 017-762 6850
Trusted seller
Anda lihat sendiri, berpuas hati baru beli ready stock
Poslaju /airpack express chage rm10
Penghantaran cepat pantas terus smpi kediaman anda

Pil gugur/CYTOTEC said...

Salam 1 Malaysia

Sy drpd pakar perbidanan wanita degree university of washington medical center ingin membantu ibu2 yg tdk berkemampuan bg mengugurkan kandungan diklinik swasta kerana kos nya yg amat mahal, maka sy istiharkan pil gugur kandungan dari prizer u.k berjenama misoprostol /iaitu cytotec200mcg Dan bg wanita yg rahimnya kuat harus ambil mifepristone bg Mengecutkan rahim agar janin keluar dgn bersih.Dijamin 100% origanal

Kami memberi jaminan 100% GUGUR dengan serta merta dgn cara penggunaan, arahan Dan pantang yg tepat Hanya mengambil masa 6jam unk gugur .pil gugur ini telah berdaftar dgn kementerian kesihatan Malaysia Dijual bg membantu ramai ibu2 diluar Sana yg baru melahirkan anak, baru melakukan pembedahan,keuwangan tdk kukuh , anak2 masih kecil serta factor kesihatan tdk mengizinkan .kami sudi membantu anda serta memberi tunjuk ajar dgn Cara yg betul secara percuma jika anda ada pertanyaan & penarangan akan diberi jika anda tdk sesuai unk mengambil pil gugur ini sekiranya ia mendatangkan efect pada anda. Conth kandungan(janin)sudah besar dan kandungan molar.

Pil gugur kandungan ini sesuai digunakan Dari USIA kandungan 1 hingga 6 bulan sahaja ia diberi dgn DOS/ KUAT mengikut USIA kandungan anda. Kami akan menerangkan cara2 penggunaan ubt Dan pantang,dgn itu pemantauan akan dibuat semasa dlm proses hingga gugur. Jika anda ingin mendapatkan pil gugur kandungan sila hubungi saya.

✔ cytotec200mcg

✔ misoprostol

✔ mifepristone

✔ cytolog

Wspp /sms / call ☎ 017-762 6850
Byhand / cod ☎ 017-762 6850
Trusted seller
Anda lihat sendiri, berpuas hati baru beli ready stock
Poslaju /airpack express chage rm10
Penghantaran cepat pantas terus smpi kediaman anda

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)💊



ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA?



TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya..



Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.



✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )



⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!!









Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)💊



ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA?



TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya..



Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.



✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )



⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!!









Unknown said...

Siapa yg menjual pil cytotec area kk sabah..hubungi sya 01113271300

Unknown said...

Siapa yg menjual pil cytotec area kk sabah..hubungi sya 01113271300

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)💊



ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA?



TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya..



Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.



✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )



⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!!









Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

💪TRUSTED SELLER...!!!💪

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

🤝👍TRUSTED SELLER...!!!👍🤝

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
💯% ORIGINAL💯%

Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

💪TRUSTED SELLER...!!!💪

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

🤝👍TRUSTED SELLER...!!!👍🤝

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
💯% ORIGINAL💯%

Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

💪TRUSTED SELLER...!!!💪

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

🤝👍TRUSTED SELLER...!!!👍🤝

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
💯% ORIGINAL💯%

Warda cytotec ubat gugur said...

➡️Ubat gugur kandungan
➡️Ubat gugur janin
➡️pil perancang keluarga
➡️pil perancang kehamilan
➡️pil jarak kehamilan
➡️Pil perancang keluarga
jika anda memerlukan cytotec misoprostol 200mcg untuk tujuan di atas,boleh hubungi saya..👇👇👇
wasap.my/60172392676
wasap.my/60172392676
wasap.my/60172392676
Wasap.my/60172392676
Wasap.my/60172392676

👉TRUST SELLER..👈

Warda cytotec ubat gugur said...

➡️Ubat gugur kandungan
➡️Ubat gugur janin
➡️pil perancang keluarga
➡️pil perancang kehamilan
➡️pil jarak kehamilan
➡️Pil perancang keluarga
jika anda memerlukan cytotec misoprostol 200mcg untuk tujuan di atas,boleh hubungi saya..👇👇👇
wasap.my/60172392676
wasap.my/60172392676
wasap.my/60172392676
Wasap.my/60172392676
Wasap.my/60172392676

👉TRUST SELLER..👈

Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

💪TRUSTED SELLER...!!!💪

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

🤝👍TRUSTED SELLER...!!!👍🤝

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
💯% ORIGINAL💯%

Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

💪TRUSTED SELLER...!!!💪

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

📞📲Www.wasap.my/+60172016271

🤝👍TRUSTED SELLER...!!!👍🤝

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
💯% ORIGINAL💯%

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815.

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG ORIGINAL

H/P : 0132132815

Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

Jika berminat, hubungi kami ditalian 0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

nur athira said...

cytotec original
www.wasap.my/60138060818
www.wasap.my/60138060818
www.wasap.my/60138060818

Lily PAKAR SAKIT PUAN said...

PIL GUGUR..UBAT GUGUR..PIL PERANCANG KELUARGA..

��TRUSTED SELLER...!!!��

����Www.wasap.my/+60172016271

����Www.wasap.my/+60172016271

����Www.wasap.my/+60172016271

����TRUSTED SELLER...!!!����

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN CYTOTEC misoprostol 200MCG ORIGINAL
STANDBY 24HOUR!!!❗️❗️❗️
��% ORIGINAL��%

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)UK💊
ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA?

TIADA MASALAH !! kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya.
Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.
✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )

⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!!

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

clinic health farmasi said...

Hp: 0132132815

0132132815
0132132815


Pihak kami membekalkan PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG daripada u.k made by pfizer company. pil ini adalah ubat kawalan.Pil berbentuk hexagon, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Kami akan membantu dan memantau anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealthfamily.

Maklumat lanjut hubungi 0132132815 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan.

3 Jenis kehamilan yang dilarang utk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan

keberkesanan penggunaan pil adalah 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi.Pastikan anda mendapat pil yg original dan berada didlm seal. Pos laju seluruh malaysia & world wide.

Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0132132815


0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

siti cytotec said...

pil gugur @ PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

0132132815
0132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia and world wide.

ORIGINAL !!!
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN..

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)

ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA

TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya.

Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.

✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )

⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!.

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)

ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA

TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya.

Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.

✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )

⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!

Miss Leez said...

💊CYTOTEC by PRFIZER(200mcg)

ALAHAN MENGANDUNG YANG TERUK? MASALAH KEWANGAN? TUGAS KERJA YANG TAK MENGIZINKAN MENGANDUNG? MASIH BELAJAR? BELUM SEDIA

TIADA MASALAH !! .kami menawarkan pakej pil gugur mengikut usia kandungan yang ditetapkan dengan harga yang rendah bagi membantu pasangan yang masih belum bersedia, masalah kewangan dan sbagainya.

Pil dibawah kawalan klinik dan 100% selamat digunakan akan tetapi kepada yang hamil luar rahim dan yang juga mempunyai masalah kesihatan yang teruk adalah tidak digalakkan untuk mengunakan pil tersebut bagi mengelakan keadaan bertambah teruk.

✔Cara penggunaan dan testimoni pnguna yg berjaya akan diberikan.

Kepada yang berminat boleh whtspp kan ( umur & tarikh last period ) ke 016-4415337 ( Miss Leez )

⚠ Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa keadaan kepada scammer cyber. Pilihan di tangan anda!..

D Cytotec said...

Kami hanya menjual pil original 200mcg
PIL GUGUR CYTOTEC By PFIZER..
➡️ pil cuci rahim/gugur/haid MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200Mcg 100% ORIGINAL dari kami trusted seller yang sah dan dipercayai dan berpengalaman selama 3 tahun. Harga berpatutan !! Hati2 dengan seller yang menjual pil fake
💯% trusted seller
▶️pil gugur
▶️pil cuci rahim
▶️pil perancang
▶️Pil aborsi
➡️Cuci peranakan
Hubungi saya sekarang!!
📱📱📱📱
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126

📱01137312126
📱01137312126
🌍🌎Poslaju Seluruh M'sia,luar negara
Call whatsapp sms sekarang
Hubungi nombor yang tertera..

D Cytotec said...

Kami hanya menjual pil original 200mcg
PIL GUGUR CYTOTEC By PFIZER..
➡️ pil cuci rahim/gugur/haid MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200Mcg 100% ORIGINAL dari kami trusted seller yang sah dan dipercayai dan berpengalaman selama 3 tahun. Harga berpatutan !! Hati2 dengan seller yang menjual pil fake
💯% trusted seller
▶️pil gugur
▶️pil cuci rahim
▶️pil perancang
▶️Pil aborsi
➡️Cuci peranakan
Hubungi saya sekarang!!
📱📱📱📱
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126

📱01137312126
📱01137312126
🌍🌎Poslaju Seluruh M'sia,luar negara
Call whatsapp sms sekarang
Hubungi nombor yang tertera..

D Cytotec said...

Kami hanya menjual pil original 200mcg
PIL GUGUR CYTOTEC By PFIZER..
➡️ pil cuci rahim/gugur/haid MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200Mcg 100% ORIGINAL dari kami trusted seller yang sah dan dipercayai dan berpengalaman selama 3 tahun. Harga berpatutan !! Hati2 dengan seller yang menjual pil fake
💯% trusted seller
▶️pil gugur
▶️pil cuci rahim
▶️pil perancang
▶️Pil aborsi
➡️Cuci peranakan
Hubungi saya sekarang!!
📱📱📱📱
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126
http://wasap.my/601137312126

📱01137312126
📱01137312126
🌍🌎Poslaju Seluruh M'sia,luar negara
Call whatsapp sms sekarang
Hubungi nombor yang tertera..

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815



0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815



0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815



0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815


Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815



0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815
0132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!!!

.....................................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!

...........................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!

...........................................................................................................................................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815.

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!
ORIGINAL !!!!!!!!!!!

...........................................................................................................................................

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

ubat murah said...

PIL CYTOTEC / CYTOLOG MISOPROSTOL 200MCG

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

HP : 0127914733

Kami menyediakan pil cuci rahim atau pil gugur kandungan bagi yg memmerlukan disatas sebab sebab yang x daPat dielakkan. bagi yg memerlukan boleh call atau wasup saya.

pos seluruh malaysia sabah dan sarawak. elakkan dari jadi mangsa penipuan.

ubat original dlm alluminium seal.

ORIGINAL !!!

TRUSTED SELLER !!

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

call @ wasup : www.wassap.my/60127914733

yaya ain said...

Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 24 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. pil cytotec original dijamin gugur & cuci.. Hati-hati dengan penipuan online,ramai yang dah terjerat dengan diorang... sebelum anda beli, minta mereka menghantar bukti bahawa mereka benar-benar mempunyai pil tersebut @ sebaliknya.. Ramai yang dah di tipu dengan pil tiruan..

CALL/SMS/WHATSAPP 019-9993248 ( miss ain)

yaya ain said...

Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 24 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. pil cytotec original dijamin gugur & cuci.. Hati-hati dengan penipuan online,ramai yang dah terjerat dengan diorang... sebelum anda beli, minta mereka menghantar bukti bahawa mereka benar-benar mempunyai pil tersebut @ sebaliknya.. Ramai yang dah di tipu dengan pil tiruan..

CALL/SMS/WHATSAPP 019-9993248 ( miss ain)

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

siti cytotec said...

PIL CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG

hp :0132132815.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

Kepada family yang memerlukan pil untuk mencuci pangkal rahim atau keguguran di atas sebab tertentu seperti masalah kesihatan, faktor umur, masalah ekonomi boleh hubungi saya di 0132132815..

cara penggunaan ubat akan dipantau dan dibantu sehingga selesai.. penggunaan ubat adalah selamat dipkai dan under kawalan kkm. pastikan anda mendapat ubat yg original. byk customer kami yg telah berjaya menggunakan ubat ini. berhati hati dgn scammer diluar sana. elakkan menjadi mangsa penipuan.pos seluruh malaysia.

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

call @ wasup : www.wassap.my/60132132815
call @ wasup : www.wassap.my/60132132815

original................

«Oldest ‹Older   601 – 710 of 710   Newer› Newest»