Follow Dr Han :)

Dr Han endorsed

Wednesday, September 24, 2008

Cytotec

LADIES - PLEASE READ THIS ONE :)
Mrs Sheikh requested me to make a special entry about this medicine - Cytotec :) Thanks to MrS Sheikh , I deeply reckon that this entry would be very beneficial to a lot of ladies out there. Hence I'll write in Malay just to be as clear as possible for everyone.


Pil cytotec ini merupakan brand name kepada ubat yg asalnya (generic name )bernama Misoprostol. Ade jugak company yg kasi nama ubat ni cytotic pill yg mcm mrs sheikh cakap tu. Ubat ini tergolong dalam kategori NSAID- non steroid anti inflammation drug. Misoprostol secara khususnya digunakan utk merawat penyakit ulcer perut.

< >
Ok, that's the boring part. Ni nak masuk bahagian yang menarik. MISOPROSTOL @cytotec ini bole menyebabkan cervical and vagina contraction. Erm , dalam bahasa melayu - ia boleh menyebabkan ... perempuan punye lubang tu terbukak.. hehe.. sorry! No kidding. Oleh yang demikian, Ubat ini dilarang utk wanita yang sedang mengandung. Sebabnya, ubat ini boleh menyebabkan keguguran. So, kalau ade perempuan yang makan ubat ni, pastikan anda tidak mengandung yer.

Misoprostol juga digunakan utk induce process melahirkan anak, digunakan secara off label di labour room sebab mengikut kajian cytotec lebih efektif berbanding oxytocin.

Misoprostol juga digunakan utk process menggugurkan anak. Apabila ubat ini induce uterine contraction - makin senang la nak kuarkan janin tu. Ubat ini digunakan secara haram oleh golongan2 miskin yang nak gugurkan secara haram. Ambik ubat ni secara overdose, pastu gi teran kat toilet. Senang. Tapi ingat, tu keje HARAM.... saya x ajar ek.

Side effect ubat ini - berak berdarah dan sakit perut. Ubat ini juga tidak boleh dimakan oleh wanita menyusukan anak. Bagi perempuan yang dah tamat haid aka expired - ubat ini bole menyebabkan vaginal bleeding.

Tapi, utk kaum lelaki, ubat ini boleh membantu process pengerasan ( paham2 la sendiri! ) - x tipu!

So, kesimpulan nya , kalau anda perempuan sakit gastric - cube dulu ubat gastric lain - cimetidine ker, ranitidine ke... kalau lelaki.. kite kasi laju2 sket! lawak jer :)

607 comments:

1 – 200 of 607   Newer›   Newest»
Ceera said...

ok, tq dr... saya takkan amik ubat nie..

Mrs.Sheikh said...

dr hannan,
kenapa agalnya ubat utk mengubati penyakit lain kesannya amat menakutkan.. ingatkan tuk ulser ajer..
tak sangka plak sampai gitu...

natrah said...

Hannan,
nnti kat O&G everyday kena sumbat ni kat patient IOL...hehehhehe cepat pi practice..:)
*dulu biasa guna E2 prostaglandin (Prostin)

huh..teringat lagi insiden2 yg berlaku lepas letak prostin..

Chika Chika said...

entry ni berbaur kedewasaaanlah.
saya baca tutup mata sebelah. HAHHA

Hannan said...

ceera :) - bagusssss


mrs sheikh - hehehe,. ubat2 ni saje nak kasi pening kepala doctor nak pk macam2..

Hannan said...

Dr natrah - hehehe.. x lama dah tu..

chika - ape lak anak papa.. ni majlis ilmu ni.. kene bukak mata luas2!

pearlEJ said...

eeeeee sakit gastric pun kalau boleh nk tahan jerkk... pulun gaviscon bnyk2 cukup.. mmg tak akan mkn ler ubat nih... kang lubang besoooooo... ahahahaha... :p

Ubat Wanita said...

Ubat gugur kandungan / pilcuci / Cytotec 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi En K +60196016677 / Miss A +60134704995 (SMS/Whatsapp/WeChat)

faris amerah said...
This comment has been removed by the author.
faris amerah said...
This comment has been removed by the author.
Ubat Wanita said...

Ubat gugur kandungan / Pilcuci / Cytotec 200mcg / Cytolog 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi
En K +60196016677
Miss A +60134704995
(SMS/Whatsapp/WeChat)
http://pilcuci.blogspot.com http://cytolog.blogspot.com

paipai pai said...

PIL PEMBERSIH RAHIM ADALAH PENYELESAIAN YANG ANDA TERCARI CARI SELAMA INI,HANYA PERLU MAKAN PIL (call 0176878077)

paipai pai said...

HI SEMUA...
HI SAYA ADA MENJUAL PIL ORIGINAL CYTOTEC BAGI YANG MERANCANG KELUARGA / CUCI RAHIM DARI USIA 1HARI -3BULAN
*Anda pasti puas hati 100% gugur PM/Sms 0176878077 KL AREA
* 1 bulan
* 2 bulan
* 3 bulan

# BAGI YG DAH B'KAHWIN SHJ DAN INGIN RANCANG KELUARGA. call(017 6878077)

Ubat Gugur Kandungan said...

Ubat Gugur Kandungan
Ingin dptkan pil Cytotec, khdmat nsihat sblm n slpas pgunaan bolehlah mghubungi sy 0172534441 Dr Zul. Kpd mereka yg pernah mgunakan/mbeli Cytotec, Cytolog, PCT200, Duo861, Mifegest, Mifepristone drp org lain trutama yg mgalami pdrahan yg lama, pdrahan beku, faraj berbau, kegatalan, ksakitan dbhgian ari2, perut mgembung @ mgeras srta kurng yakin dgn kguguran yg blaku (msih positif), bolehla mghubungi sy dgn kadar sgera. Anda mgkin juga trtipu pd sestgh pil yg ditawarkan. Adakah ia btul2 bkesan mcuci rahim dgn brsih slps kguguran? Dan adakah ia halal dgunakan bg pguna Islam? 017-2534441
www.ubatgugurkandungan.wordpress.com
www.ubatgugurkandungan.blogspot.com

FARMASI KAMI said...

PIL GUGUR KANDUNGAN
whatsapp/Msj: 013 570 5303

Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.

Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,

ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...

cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.

*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya

whatsapp/Msj: 013 570 5303

syah pil cuci said...

Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,

hubungi number ini.

0143230603.

Maklumat lanjut layari

http://pilgugurcytotec123.wordpress.com

natasha alia said...

pil gugur,pil cytotec,cytolog 200 mcg,ubat gugur,pelancar period,cod kuala lumpur selangor,berminat hubungi wan,cod prefer cod,poslaju luar k.l selangor.

hubungi wan @

01133401159

drzul cytotec said...

Hati2 dgn pnipuan pil Cytotec, Cytolog, Mifegest, Mifepristone, Gastrul, Duo861, PCT200, Norethisteronetiruan yg djual pd hrga murah @ mcurigakn dpsaran. Pggunaan pil tulen dgn cra yg salah juga boleh akibatkan kesan smpingan brpanjangan, krosakan pd rahim @ mbawa kmatian. Anda prlu juga bhati2 dgn ubt Tradisional. Skiranya bahan tsebut ada cmpuran PEDESTREC @ RODINE, boleh mbuatkan anda MANDUL (tidak mampu mperolehi anak). Fikir sbelum mbeli. Ingin dptkan pil Cytotec, ubt2 lain, khdmat nsihat, pntauan spnjang pgunaan & juga rwatan susulan slpas pggunaan boleh hubungi 011-23604441 (Dr.Zul) dgn sgera

Maria Othman said...

Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 5 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang (bersalin operation) dan untuk menjarakkan anak.

whatsapp/sms/telegram/call

+60196016677
+60134704995

Maria Othman said...

Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 5 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang (bersalin operation) dan untuk menjarakkan anak.

whatsapp/sms/telegram/call

+60196016677
+60134704995

Maria Othman said...

Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 5 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang (bersalin operation) dan untuk menjarakkan anak.

whatsapp/sms/telegram/call

+60196016677
+60134704995

Maria Othman said...

Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 5 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang (bersalin operation) dan untuk menjarakkan anak.

whatsapp/sms/telegram/call

+60196016677
+60134704995

cho sweetie said...

Salam...org lelaki blh guna ke ubt ni klu dia ade gastrik?

AZNIAL RAHMAT said...

Permanent Doctor Diperlukan (Urgent!)

Greetings !

Kami mempunyai sebuah klinik di Pusat Komersil Bandar Sungai Long Kajang & dalam proses untuk membuka sebuah lagi cawangan klinik di Ampang. Kami sedang mencari Potential Doctors yang berminat untuk menyertai kami. Details seperti berikut : 

Vacancy - 1 Permanent Doctor (Denai Alam) - offering RM7000/month 

Requirement 
- preferably doctor wanita yang peramah kerana kami ramai patient wanita & kanak-kanak 
- doctor with valid APC 
- flexible (boleh adapt dengan perubahan jadual klinik) 
- high tolerance level 
- High discipline level 

Yang berminat boleh menghubungi Ir. Aznial Rahmat di no 012-3129264 atau email CV ke aznial@gmail.com

Terima kasih.

paipai pai said...


UBAT GUGUR KANDUNGAN
whatsapp/Msj: 013 570 5303
Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
whatsapp/Msj: 013 570 5303



Kos Penguguran 2013
Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

1 bulan: RM947
2 bulan: RM1358
3 bulan: RM1913++
4 bulan dan ke atas : RM27++

*sumber disemak kali terakhir pada bulan Ogos 2013

(Ubat Gugur/Ubat Cuci Rahim)
Pil ini boleh di dapati di mana-mana klinik keluarga di sekitar kawasan anda dan syarat untuk mendapatkannya ubat tersebut anda harus la membuat pemeriksaan di klinik tersebut dan berbincang dengan Doctor untuk gugurkan kandungan.Harganya kosnya agak mahal 1 biji/200mg RM40 dan dos keperluan mengikut tahap kandungan anda.minimum 15biji + cas pemeriksaan yang doctor kenakan..RM++++

p/s: Biasanya pihak klinik akan meminta kad pernikahan Suami Isteri yang sah.kerana ia dikatakan ubat kawalan dan takut disalah guna oleh generasi muda untuk mengugurkan kandungan akibat terlanjur.

*KEPUTUSAN DITANGAN ANDA

wilma weng said...

Dr.sy perlukn pertolongn emergency please rply me

Ubat Wanita said...

Misoprostol Cytolog / Cytotec 200mcg. 100% ORIGINAL. Harga bukan RM50...Bukan RM40.. Bukan RM30.. Lagi murah. DIJAMIN TERMURAH di pasaran. Boleh survey dan bandingkan dengan harga saya.

Hubungi: +60196016677 Mr K (whatsapp / sms)

Ubat Wanita said...

Misoprostol Cytolog / Cytotec 200mcg. 100% ORIGINAL. Harga TERMURAH di pasaran. DIJAMIN. Boleh survey dan bandingkan dengan harga saya.

Hubungi: +60196016677 Mr K (whatsapp / sms)

amir mohamed said...

UNTUK PERTANYAAN DAN BANTUAN : SMS/WHATSAPP 018-3207424(24JAM)

Awas-jika anda mengandung di luar rahim, penggunaan pil adalah dilarang sama sekali…RISIKONYA TERLALU TINGGI, jadi anda KENA SCAN dulu kandungan tu untuk memastikan kedudukan janin berada didalam rahim, saya juga akan memantau semasa client mengambil ubat ini.

Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm1500.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).
-GUARANTEED-
Term & Condition- Kena Ikut Aturan Makan, Bawah 23 Minggu,

SMS CUCI DAN LOKASI ANDA Ke 0183207424

*ubat ini mengandungi 80% protein dan produk tiada kesan sampingan dan selamat digunakan, produk sudah berada dipasaran semenjak 2002 dan tiada mengunakan bahan-bahan terlarang, 98% Berjaya Jatuh.

*Penghantaran melalui poslaju atau byhand di area k.l sahaja.

*www.womenandhealthylifestyle.wordpress.com

Ubat Wanita said...

Kalau beli ubat gugur pastikan dapat cytotec @ cytolog shj. Ubat lain itu semua tipu. Kalau siap ada yang bagi pakej lepas tu ada mcm2 ubat dlm tu.. itu semua mengarut shj. Buang duit.

Misoprostol Cytolog / Cytotec 200mcg. 100% ORIGINAL. Harga bukan RM50...Bukan RM40.. Bukan RM30.. Lagi murah. DIJAMIN TERMURAH di pasaran. Boleh survey dan bandingkan dengan harga saya.

Hubungi: +60196016677 Mr K (whatsapp / sms)

ain damia said...

Pil gugur sytotec200mcg selamat dan berkesan call /wspp 0162512945

Ubat Wanita said...

Misoprostol Cytolog / Cytotec 200mcg. 100% ORIGINAL. Harga bukan RM50...Bukan RM40.. Bukan RM30.. Lagi murah. DIJAMIN TERMURAH di pasaran. Boleh survey dan bandingkan dengan harga saya.

Hubungi: +60196016677 Mr K / Miss A (whatsapp / sms)

Ubat Wanita said...

Misoprostol Cytolog / Cytotec 200mcg. 100% ORIGINAL. Harga bukan RM50...Bukan RM40.. Bukan RM30.. Lagi murah. DIJAMIN TERMURAH di pasaran. Boleh survey dan bandingkan dengan harga saya.

Hubungi: +60196016677 Mr K (whatsapp / sms)

Pil gugur123 said...

Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

0143230603

Tq.

radi jan said...

kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol (original) 200mg
call/watsapp 0135554133 / 0138679875. Harga brpatutan. byhand area kk. bole pos.

radi jan said...

kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol (original) 200mg
call/watsapp 0135554133 / 0138679875. Harga brpatutan. byhand area kk sabah. bole pos.

Pil gugur123 said...

Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

0143230603

Tq.

radi jan said...

Pil cytotec misoprostol 200mg. Kami akan guide cara penggunaan.
watsapp 0135554133 / 0138679875. Harga berpatutan.

syah pil cuci said...

Pil gugur kandungan,berkesan 4 bulan kebawah,nk cod byhand pn blh,klu takut ditipu,x nk pos,blh byhand blh tgk depan2,ubat original,bg dalam aluminium seal,x buka,mcm dlm gambar,hubungi

0143230603

Sis Hafizah said...
This comment has been removed by the author.
su said...

Ubat cuci kandungan lebih mudah dan selamat origanal set packing CYTOTEC200MCG
CALL/WSPP 0162512945

amira kalisya said...

penipu,, nama norawanis acc maybank 151306950103 siap ugut nak bgtau family sebab pregnant sbb ada alamat nak pos barang... tp silap saya pregnant ank ke lima... perempuan sial. ambik kesempatan atas kesusahan org lain rm300.00, saya x halalkan sampai bila2... mati seksa hendaknya...

Miss Cuci Cuci said...

Kepada sesiapa yang urgent sgt memerlukan pil cytotec/cytolog & pil cina utk mengugurkn kndungn bawah usia 4bulan boleh whtspp no sy 0164415337 miss leez. pil untuk dijual separuh harga sempena nk clear stok klinik. pil original yg masih dlm seal 100% brkesan. TRUSTED SALLER!! *AWAS!! hati2 dgn penipuan pil yg berleluasa. Tq

paipai pai said...

UBAT GUGUR KANDUNGAN

whatsapp/Msj: 013 570 5303

Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.

Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,

ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti…

cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.

*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya

whatsapp/Msj: 013 570 5303

: 013 570 5303
: 013 570 5303
: 013 570 5303

NOOR ABDUL said...

salam sejahtera dari sy noor :)

~Sy ada menyediakan dan membekalkan ubat misoprostol 200mcg bagi cuci kandungan, jarakkan kandungan dan cuci rahim.. boleh dapatkan secara cash on delivery k.l area atau courier (skynet,poslaju) ..

~Jaminan pengguguran yang selamat, berkesan dan harga berpatutan ..

~call / sms / whatsapp 011-28587369 atau 018-3207424 :)

suhaimi shuratman said...

Salam.nk tye klu gunakn pil ni janin da gugur..uri ada ke klu usia janin 8 mggu?hrp penjelasan

JUTA UTUSAN said...

pil cytotec & cytolog , pil gugur kandungan utk 4 bulan kebawah utk wanita yg berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang,bersalin operate,nk jarak kan anak, masalah sakit belakang,kencing manis ketika mengandung.. amat berkesan dgn pantas. kami akan guide cara penggunaan. AWAS pastikan yg original.
call/wasup 0127914733

JUTA UTUSAN said...

pil cytotec & cytolog , pil gugur kandungan utk 4 bulan kebawah utk wanita yg berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang,bersalin operate,nk jarak kan anak, masalah sakit belakang,kencing manis ketika mengandung.. amat berkesan dgn pantas. kami akan guide cara penggunaan. AWAS pastikan yg original.
call/wasup 0127914733

Miss Leez said...

Saya mewakili sebuah klinik swsta ingin mewarwarkan. Bahawa klinik kami sedang mengadakan jualan penghabisan bagi ubat-ubatan tertentu termasuk pil cuci rahim/pil gugur/ pil lambat period bagi golongan wanita yang ingin menjarakkan kehamilan,mempunyai masalah kesihatan & kewangan.pil2 tersebut sekarang dijual pada setengah harga .bagi yang berminat untuk mendapatkan pil tersebut @ mendapat keterangan lanjut boleh whtspp saya miss Leez 0164415337.
*Pil iNi khas untuk yang betul2 urgent shj.
*Awas dengan penipuan berkaitan pil tersebut yang semakin berleluasa.dapatkan yang original & yang sahkn oleh KKM.

Aisyah Pil Perancang said...

Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/cytotec 200mg bg tujuan merancang keluarga atau melancarkan darah haid. Cod available kl/selangor. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih.

Aisyah Pil Perancang said...

Hubungi saya jika ingin mendapatkan pil misoprostol cytolog/cytotec 200mg bg tujuan merancang keluarga atau melancarkan darah haid. Cod available kl/selangor. Trusted seller. Ws/call/sms +60136088449. Terima kasih. AWAS!!!! Pastikan original..

Ubat gugur Kandungan014-2795564 said...

Pil gugur kandungan /pil cuci rahim CYTOTEC200mcg / Misoprostol /CYTOLOG call now 014-2795564

Ubat gugur Kandungan014-2795564 said...

Dijamin100% GUGUR dan ORIGANAL telah diluluskan oleh KKM kami menawarkan pada neraka yg mengandung usia dari 1bln - 6bln kebawah sahaja pm014-2795564

JUTA UTUSAN said...

ubat gugur cytotec -200mg

kandungan 4 bulan ke bawah. cod : kl
call siti : 0132132815

JUTA UTUSAN said...

pil gugur cytotec
bawah 4 bulan.
hubungan siti 0132132815
cod : kl/sel

JUTA UTUSAN said...

Ubat gugur kandungan / Pilcuci / Cytotec 200mcg / Cytolog 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi
En K +60132132815
(SMS/Whatsapp/WeChat)

JUTA UTUSAN said...

Ubat gugur kandungan / Pilcuci / Cytotec 200mcg / Cytolog 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi
siti : 0132132815
(SMS/Whatsapp/WeChat)

JUTA UTUSAN said...

Ubat gugur kandungan / Pilcuci / Cytotec 200mcg / Cytolog 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi
siti: 0132132815
cod : kl/sel
(SMS/Whatsapp/WeChat)

JUTA UTUSAN said...

Ubat gugur kandungan / Pilcuci / Cytotec 200mcg / Cytolog 200mcg. Dijamin 100% selesai masalah anda. Hubungi
siti : 0132132815
cod : damnsara/kl/sel
(SMS/Whatsapp/WeChat)

JUTA UTUSAN said...

pil gugur cytotec
bawah 4 bulan.
hubungan siti 0132132815
cod : kl/sel

siti said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

siti said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

siti said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

siti said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

siti said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

Miss Leez said...

Clearance stok pil gugur & ubat2 yg lain masih available diklinik kami.kepada yg urgent shj. stgh harga ditawarkan sepanjg clearance stok berlangsung. berminat boleh terus whtspp sy Miss Leez (016-4415337) dan boleh mendapatkan testimoni custemer yg sudah berjay dri kami. *pilihan ditangan anda. hati2 dengan scammer online yg berleluasa!!.

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contact no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

pilgugurpelancarhaid.wordpress.com

Pil gugur 1 said...

Sesiapa nak dapatkan ubat gugur kandungan,lancar period,turun period,boleh hubungi saya di number
01126360163

ubat original,cod,by hand,poslaju,pastikan dapat yang original,ubat tiruan boleh memberi kesan buruk kepada penguna,cara guna,pantang larang,semua akan di beri sehingga selesai proses cuci...

suziyana azli said...
This comment has been removed by the author.
suziyana azli said...
This comment has been removed by the author.
Jai Zainudin said...

salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

Jai Zainudin said...

salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

Miss Leez said...

clearance stok utk pil gugur/pil cuci rahim masih available.. blh whtspp sy miss leez 0164415337..blh view testimoni custmer yg dh berjaya & blh ambik no fon dorang & brtanya sendiri..tiada unsur penipuan,pastikn anda sihat & xmmpunyai masalah kesihatan.bg yg btul urgent shj!

Miss Leez said...

pil gugur @ pil cuci rahim.. utk bawah kandungan 3 bln sahaja. stok masih ada tetapi terhad.testimoni penguna yg telah berjaya akan diberikan.pm/whtspp sy miss Leez 016-4415337...untuk yg betul2 berminat sahaja.tq...😊

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

*ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE.
*PIL ORIGINAL DALAM SEAL ADA COP (SEARLE 1461) PADA PIL.
*HARGA BERPATUTAN.
*CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI.
*HATI2 DENGAN PENIPUAN KERANA RAMAI DAH TERKENA.
*TRUSTED SELLER

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER

***0137743850 CALL/SMS/WHATSAPP***

*ELAKKAN MEMBELI PIL FAKE.
*PIL ORIGINAL DALAM SEAL ADA COP (SEARLE 1461) PADA PIL.
*HARGA BERPATUTAN.
*CARA GUNA PIL DAN TIP SLPS GUGUR AKAN DIBERI.
*HATI2 DENGAN PENIPUAN KERANA RAMAI DAH TERKENA.
*TRUSTED SELLER

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-010132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.

Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.

Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.

Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-

1)Sms nama & tarikh last period anda.

2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.

3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.

4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.

5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

Jai Zainudin said...

salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

Jai Zainudin said...

salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

Jai Zainudin said...

salam..STOCK BARU SAMPAI...siapa ingin dapatkan pil pencuci rahim&gugur misoprostol 200mcg boleh whatsapp atau call sy (0127914733 jai) PASTIKAN ANDA DAPATKAN UBAT YANG ORI..ELAKKAN DITIPU..BOLEH COD AREA KL/SEL POS YANG PERCAYA SAHAJA..HARGA BOLEH GONCANG SAMPAI JADI..

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL
#PIL BERBENTUK SEGI 6&ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL
#BYPOS @ BYHAND
#HARGA BERPATUTAN
#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.
#TRUSTED SELLER!!

P/S: 
SKRG SEMAKIN RAMAI SCAMMER..BANYAK KOMPLEN YG DITERIMA MENYATAKAN MEREKA DITIPU SETELAH BANK IN DUIT ATAS AKAUN **** ELAKKAN BUAT PAYMENT KE ATAS BEBERAPA AKAUN BANK YG TELAH BLACK LIST.. 

KEPADA SELLER LAIN,XPERLU BUAT IKLAN JIKA STOK XDE PADA TANGAN DAN BERHENTI MENIPU DUIT CUST.

Ubat Cuci Rahim said...

Pil cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog yang 100% original.Sila HUBUNGI SEGERA 0132305899 untuk keterangan lanjut.Dijamin terbukti berkesan.Cod area kl/sel dan poslaju seluruh malaysia.Kami akan membantu memberi khidmat nasihat dan guide anda semasa dalam proses.Jangan mudah terpedaya dengan jualan pil tiruan.

Ubat Cuci Rahim said...

Pil cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog yang 100% original.Sila HUBUNGI SEGERA 0132305899 untuk keterangan lanjut.Dijamin terbukti berkesan.Cod area kl/sel dan poslaju seluruh malaysia.Kami akan membantu memberi khidmat nasihat dan guide anda semasa dalam proses.Jangan mudah terpedaya dengan jualan pil tiruan.

Ubat Cuci Rahim said...

Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan cepat berkesan.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...

Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...


Anda mencari pil cuci rahim misoprostol cytotec /cytolog 200mcg yang original,mudah digunakan,selamat dan terbukti berkesan.Boleh COD Kl/Sel dan poslaju seluruh malaysia.AWAS dengan penjualan pil tiruan berleluasa!!!

Keterangan lanjut/yang betul berminat(SERIUS BUYER)
Hubungi/Wsp(untuk respon lebih cepat):
0132305899

Ubat Cuci Rahim said...

PIL CUCI RAHIM MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200mcg :

-ORIGINAL
-SELAMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN
-CEPAT & BERKESAN

HUBUNGI/WSP SEGERA UNTUK KETERANGAN LANJUT
013-2305899

Ubat Cuci Rahim said...


PIL CUCI RAHIM MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200mcg :

-ORIGINAL
-SELAMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN
-CEPAT & BERKESAN

HUBUNGI/WSP SEGERA UNTUK KETERANGAN LANJUT
013-2305899

Ubat Cuci Rahim said...


PIL CUCI RAHIM MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200mcg :

-ORIGINAL
-SELAMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN
-CEPAT & BERKESAN

HUBUNGI/WSP SEGERA UNTUK KETERANGAN LANJUT
013-2305899

Ubat Cuci Rahim said...

PIL CUCI RAHIM MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG 200mcg :

-ORIGINAL
-SELAMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN
-CEPAT & BERKESAN
-TIADA KESAN SAMPINGAN
-KHIDMAT COD KL/SEL &POSLAJU SELURUH MALAYSIA

HUBUNGI/WSP SEGERA UNTUK KETERANGAN LANJUT
013-2305899.

khalid norazilah said...
This comment has been removed by the author.
Ubat Cuci Rahim said...

Anda ingin dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog 200mcg bagi :
✔keluarga yang belum bersedia ada anak
✔ingin merancang anak
✔mempunyai masalah kewangan
✔menjarakkan kehamilan
✔berisiko kerana hamil
✔mencuci rahim dan darah kotor 100%ORIGINAL ,mudah digunakan,selamat,cepat dan terbukti berkesan.Ramai dah berjaya dengan cara lebih mudah.Saya akan membantu beri khidmat nasihat dan pantau semasa dalam proses.Trusted seller dan tiada unsur penipuan.

Cod KL/SEL dan postage seluruh malaysia.Berminat/keterangan lanjut direct whatsapp no di bawah

013-2305899

Ubat Cuci Rahim said...

Pil misoprostol cytotec/cytolog yang original.Agen sah dan dipercayai.Testimoni berjaya pun ada. Hubungi/wsp 0132305899 jika berminat.

Ubat Cuci Rahim said...

Pil misoprostol cytotec/cytolog yang original.Agen sah dan dipercayai.Testimoni berjaya pun ada. Hubungi/wsp 0132305899 jika berminat.

sha said...

ORIGINAL CYTOTEC BY PFIZER.

WHATSAPP/SMS/CALL: 0137743850

#PIL ORIGINAL DALAM ALLUMINIUM SEAL

#PIL BERBENTUK HEXAGON & ADA COP "SEARLE 1461 PADA PERMUKAAN PIL

#HARGA BERPATUTAN.

#CARA GUNA PIL AKAN DIAJAR & DIPANTAU.

#TRUSTED SELLER!!

Ubat Cuci Rahim said...

Pil cuci kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog original.Agen sah dan dipercayai.Call/wsp/Telegram/Sms 0132305899

Ubat Cuci Rahim said...

Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Agen sah dan dipercayai.Call/Wsp/Telegram/Sms 0132305899 untuk keterangan lanjut

Ubat Cuci Rahim said...

Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Agen sah dan dipercayai.Call/Wsp/Telegram/Sms 0132305899 untuk keterangan lanjut

Ubat Cuci Rahim said...

Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Agen sah dan dipercayai.Call/Wsp/Telegram/Sms 0132305899 jika berminat untuk keterangan lanjut.

Ubat Cuci Rahim said...

Pastikan original misoprostol cytotec/cytolog baru beli!!!Jangan hanya dengar murah terus beli tanpa usul periksa.Rujuk pada yang pakar.Pil ini tiada harga borong hanya dijual mengikut sukatan dos yang diperlukan bergantung pada usia kandungan.Hati2 jika anda ditawarkan dengan harga terlalu murah ini kerana kemungkinan itu adalah pil tiruan dan akan menyebabkan risiko lain.Untuk dapatkan pil original pil cuci rahim,pil gugur kandungan,pil lancar haid.Call/Wsp/Sms 0132305899 segera.Saya juga buat cod area kl dan sel.Agen sah dan dipercayai.

khalid norazilah said...
This comment has been removed by the author.
siti cytotec said...

pil gugur misoprostol 200mcg / pil gugur kandungan

sesuai utk kandungan usia 5 bulan ke bawah bagi wanita yang berisiko hamil atau masalah2 tertentu. ubat 100% berkesan dan selamat diguna kan. kami akan guide/khidmat nasihat cara penggunaan.

cod : kl/sel @ lain kawasan by pos laju
contact : 0132132815

siti cytotec said...

pil gugur misoprostol 200mcg / pil gugur kandungan

sesuai utk kandungan usia 5 bulan ke bawah bagi wanita yang berisiko hamil atau masalah2 tertentu. ubat 100% berkesan dan selamat diguna kan. kami akan guide/khidmat nasihat cara penggunaan.

cod : kl/sel @ lain kawasan by pos laju
contact : 0132132815

pm now now now now....

siti cytotec said...

pil gugur misoprostol 200mcg / pil gugur kandungan

sesuai utk kandungan usia 5 bulan ke bawah bagi wanita yang berisiko hamil atau masalah2 tertentu. ubat 100% berkesan dan selamat diguna kan. kami akan guide/khidmat nasihat cara penggunaan.

cod : kl/sel @ lain kawasan by pos laju
contact : 0132132815

siti cytotec said...

pil gugur misoprostol 200mcg / pil gugur kandungan

sesuai utk kandungan usia 5 bulan ke bawah bagi wanita yang berisiko hamil atau masalah2 tertentu. ubat 100% berkesan dan selamat diguna kan. kami akan guide/khidmat nasihat cara penggunaan.

cod : kl/sel @ lain kawasan by pos laju
contact : 0132132815

siti cytotec said...

pil gugur misoprostol 200mcg / pil gugur kandungan

sesuai utk kandungan usia 5 bulan ke bawah bagi wanita yang berisiko hamil atau masalah2 tertentu. ubat 100% berkesan dan selamat diguna kan. kami akan guide/khidmat nasihat cara penggunaan.

cod : kl/sel @ lain kawasan by pos laju
contact : 0132132815

Jai Misoprostol said...


Jai Misoprostol 200mcg
salam....pil cuci rahim/gugur misoprostol 200mcg ori dlm alminium seal.. siap ingin dapat kan ubat ini sila contact saya lebih lanjut..stock baru masuk..dose ubat diberi mengikut usia kandungan mengikut kiraan dari pihak hospital..ubat tiada effect selamat dipakai..boleh cod/pos area damansara.. #0127914733 JAI # # KEPADA SUPPLIER UBAT Jika anda ingin dapat kan stock ubat boleh contact saya terus #100BIJI #200BIJI #300BIJI #HARGA PM TEPI
#TIADA TIPU2
#BOLEH COD
#FACE2FACE

Jai Misoprostol said...


Jai Misoprostol 200mcg
salam....pil cuci rahim/gugur misoprostol 200mcg ori dlm alminium seal.. siap ingin dapat kan ubat ini sila contact saya lebih lanjut..stock baru masuk..dose ubat diberi mengikut usia kandungan mengikut kiraan dari pihak hospital..ubat tiada effect selamat dipakai..boleh cod/pos area damansara.. #0127914733 JAI # # KEPADA SUPPLIER UBAT Jika anda ingin dapat kan stock ubat boleh contact saya terus #100BIJI #200BIJI #300BIJI #HARGA PM TEPI
#TIADA TIPU2
#BOLEH COD
#FACE2FACE

Jai Misoprostol said...


Jai Misoprostol 200mcg
salam....pil cuci rahim/gugur misoprostol 200mcg ori dlm alminium seal.. siap ingin dapat kan ubat ini sila contact saya lebih lanjut..stock baru masuk..dose ubat diberi mengikut usia kandungan mengikut kiraan dari pihak hospital..ubat tiada effect selamat dipakai..boleh cod/pos area damansara.. #0127914733 JAI # # KEPADA SUPPLIER UBAT Jika anda ingin dapat kan stock ubat boleh contact saya terus #100BIJI #200BIJI #300BIJI #HARGA PM TEPI
#TIADA TIPU2
#BOLEH COD
#FACE2FACE

Ubat Cuci Rahim said...

Adakah anda pernah ditipu dengan seller pil tiruan atau anda di block seller tersebut setelah buat payment?Oleh itu,dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog yang ORIGINAL dari saya AGEN SAH&DIPERCAYAI.Selamat,mudah,tidak sakit dan berkesan.Bukti testimoni dan feedback dari pengguna pun ada.Hubungi 0132305899 untuk keterangan lanjut.Saya akan membantu beri khidmat nasihat&guide anda sepanjang proses.Cod area selangor&kl dan poslaju.

Ubat Cuci Rahim said...

Adakah anda pernah ditipu dengan seller pil tiruan atau anda di block seller tersebut setelah buat payment?Oleh itu,dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog yang ORIGINAL dari saya AGEN SAH&DIPERCAYAI.Selamat,mudah,tidak sakit dan berkesan.Bukti testimoni dan feedback dari pengguna pun ada.Hubungi 0132305899 untuk keterangan lanjut.Saya akan membantu beri khidmat nasihat&guide anda sepanjang proses.Cod area selangor&kl dan poslaju.

Ubat Cuci Rahim said...

Adakah anda pernah ditipu dengan seller pil tiruan atau anda di block seller tersebut setelah buat payment?Oleh itu,dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog yang ORIGINAL dari saya AGEN SAH&DIPERCAYAI.Selamat,mudah,tidak sakit dan berkesan.Bukti testimoni dan feedback dari pengguna pun ada.Hubungi 0132305899 untuk keterangan lanjut.Saya akan membantu beri khidmat nasihat&guide anda sepanjang proses.Cod area selangor&kl dan poslaju.

Ubat Cuci Rahim said...

Adakah anda pernah ditipu dengan seller pil tiruan atau anda di block seller tersebut setelah buat payment?Oleh itu,dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog yang ORIGINAL dari saya AGEN SAH&DIPERCAYAI.Selamat,mudah,tidak sakit dan berkesan.Bukti testimoni dan feedback dari pengguna pun ada.Hubungi 0132305899 untuk keterangan lanjut.Saya akan membantu beri khidmat nasihat&guide anda sepanjang proses.Cod area selangor&kl dan poslaju.

Ubat Cuci Rahim said...

Adakah anda pernah ditipu dengan seller pil tiruan atau anda di block seller tersebut setelah buat payment?Oleh itu,dapatkan pil misoprostol cytotec/cytolog yang ORIGINAL dari saya AGEN SAH&DIPERCAYAI.Selamat,mudah,tidak sakit dan berkesan.Bukti testimoni dan feedback dari pengguna pun ada.Hubungi 0132305899 untuk keterangan lanjut.Saya akan membantu beri khidmat nasihat&guide anda sepanjang proses.Cod area selangor&kl dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dan juga feedback dari pengguna.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dan juga feedback dari pengguna.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dan juga feedback dari pengguna.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dan juga feedback dari pengguna.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.Trust seller.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dan juga feedback dari pengguna.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Pil misoprostol cytolog 200mcg original.TRUST SELLER.Awas elakkan dari scammers pil tiruan.Saya ada bukti testimoni dari pengguna dan msg pengguna yang pernah ditipu.Hubungi +60142453624 untuk keterangan lanjut/sebarang pertanyaan.Khidmat cod dan poslaju.

Sarah Cytolog said...

Anda pernah ditipu dengan pil tiruan atau anda diblock setelah membuat pembayaran oleh seller tersebut.Oleh itu,mari dapatkan dari saya TRUST SELLER. Pil original cytolog 200mcg.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda.Pil original dan dijamin berkesan.Call/Wsp/Sms 0142453624.COD kl dan selangor.Poslaju seluruh negeri.

Sarah Cytolog said...

Anda pernah ditipu dengan pil tiruan atau anda diblock setelah membuat pembayaran oleh seller tersebut.Oleh itu,mari dapatkan dari saya TRUST SELLER. Pil original cytolog 200mcg.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda.Pil original dan dijamin berkesan.Call/Wsp/Sms 0142453624.COD kl dan selangor.Poslaju seluruh negeri.

sha said...

JIKA ANDA MEMERLUKAN PIL CYTOTEC UNTUK GUGUR@JARAKKAN KANDUNGAN/LAMBAT PERIOD

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

sha said...

JIKA ANDA MEMERLUKAN PIL CYTOTEC UNTUK GUGUR@JARAKKAN KANDUNGAN/LAMBAT PERIOD

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

sha said...

JIKA ANDA MEMERLUKAN PIL CYTOTEC UNTUK GUGUR@JARAKKAN KANDUNGAN/LAMBAT PERIOD

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

Sarah Cytolog said...

SESIAPA YANG MASIH TERCARI-CARI PENYELESAIAN UNTUK MEMBUAT PENGGUGURAN,CUCI KANDUNGAN DENGAN CARA SELAMAT.MARI DAPATKAN DARI SAYA PIL MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG ORIGINAL DAN 100% BERKESAN. CARA MUDAH,SELAMAT DAN TIADA KESAN SAMPINGAN.TRUSTED SELLER.
CALL/WSP(UNTUK RESPON LEBIH CEPAT)
0142453624
BOLEH C.O.D AREA KL DAN SELANGOR
POSLAJU SELURUH MALAYSIA

Sarah Cytolog said...

SESIAPA YANG MASIH TERCARI-CARI PENYELESAIAN UNTUK MEMBUAT PENGGUGURAN,CUCI KANDUNGAN DENGAN CARA SELAMAT.MARI DAPATKAN DARI SAYA PIL MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG ORIGINAL DAN 100% BERKESAN. CARA MUDAH,SELAMAT DAN TIADA KESAN SAMPINGAN.TRUSTED SELLER.
CALL/WSP(UNTUK RESPON LEBIH CEPAT)
0142453624
BOLEH C.O.D AREA KL DAN SELANGOR
POSLAJU SELURUH MALAYSIA

Sarah Cytolog said...

SESIAPA YANG MASIH TERCARI-CARI PENYELESAIAN UNTUK MEMBUAT PENGGUGURAN,CUCI KANDUNGAN DENGAN CARA SELAMAT.MARI DAPATKAN DARI SAYA PIL MISOPROSTOL CYTOTEC/CYTOLOG ORIGINAL DAN 100% BERKESAN. CARA MUDAH,SELAMAT DAN TIADA KESAN SAMPINGAN.TRUSTED SELLER.
CALL/WSP(UNTUK RESPON LEBIH CEPAT)
0142453624
BOLEH C.O.D AREA KL DAN SELANGOR
POSLAJU SELURUH MALAYSIA

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Pil original(dalam seal tak dibuka),mudah,selamat dan 100%dijamin berkesan.AWAS elakkan dari membeli pil tiruan.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara penggunaan dan guide anda sehingga selesai proses gugur.
C.O.D AREA KL DAN SELANGOR/POSLAJU SELURUH MALAYSIA
SEBARANG PERTANYAAN HUBUNGI 0142453624.TRUSTED SELLER.

Aida Pil Gugur said...

Pil cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI.Awas elakkan dari membeli pil tiruan.Bukti testimoni,feedback pengguna dan msg pengguna yang pernah kena tipu pun ada sila call/wsp saya 0132305899 untuk lihat.Saya akan ajar cara pengambilan ubat dan pantau sehingga selesai proses gugur.

Aida Pil Gugur said...

Pil cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI.Awas elakkan dari membeli pil tiruan.Bukti testimoni,feedback pengguna dan msg pengguna yang pernah kena tipu pun ada sila call/wsp saya 0132305899 untuk lihat.Saya akan ajar cara pengambilan ubat dan pantau sehingga selesai proses gugur.

Aida Pil Gugur said...

Pil cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI.Awas elakkan dari membeli pil tiruan.Bukti testimoni,feedback pengguna dan msg pengguna yang pernah kena tipu pun ada sila call/wsp saya 0132305899 untuk lihat.Saya akan ajar cara pengambilan ubat dan pantau sehingga selesai proses gugur.

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

Jai Misoprostol said...

salam satu malaysia...pil cuci rahim/gugur 200mcg dapatkan pada saya yang original dalam aluminium seal..cara pakai masa jumpa kami akan ajarkan 100% berkesan tiada effect sampingan..akan datang boleh subur lagi..bagi ibu mengandung masalah baby masih menyusu boleh digunakan tiada ganguan atau effect pada baby atau ibu mengandung..

#pastikan anda dapat ubat yang original
#kalau ubat tak orignal kami tak berani COD
#ubat orignal dari hospital lulus KKM
#pape roger
#anda puas hati kami senang hati
#harga boleh runding sampai jadi
#yang penting murah itu anda cari

0127914733(JAI)
COD AREA KL/SEL/S.ALAM

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Pil original(dalam seal tak dibuka),mudah,selamat dan 100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Pil original(dalam seal tak dibuka),mudah,selamat dan 100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil misoprostol cytotec/cytolog original.Pil original(dalam seal tak dibuka),mudah,selamat dan 100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER (IKLAN DARI TAHUN 2013 LAGI)

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.

Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil cytotec/cytolog ORIGINAL (dalam seal tak dibuka),bukan pil indonesia hny tertera tulisan 'misoprostol'.100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil cytotec/cytolog ORIGINAL (dalam seal tak dibuka),bukan pil indonesia hny tertera tulisan 'misoprostol'.100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

Sarah Cytolog said...

Mari dapatkan pil gugur/cuci kandungan khas untuk 5bulan kebawah.Pil cytotec/cytolog ORIGINAL (dalam seal tak dibuka),bukan pil indonesia hny tertera tulisan 'misoprostol'.100%dijamin berkesan.Yang mana dah teraniaya jadi mangsa pil tiruan atau dah buat pembayaran tapi ubat tak sampai boleh hubungi saya segera.Saya akan pastikan ubat sampai ke tangan anda,ajar cara pengambilan dan guide sehingga selesai proses gugur.
C.O.D area kl/lembah klang/sel
Poslaju seluruh negeri
Hubungi 0142453624 untuk keterangan lanjut.Trusted Seller!!!

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER

sha said...

HUBUNGI SAYA CALL/SMS/WHATSAPP 013-7743850 

√PIL CYTOTEC DIJAMIN ORIGINAL BY PFIZER
√PIL DALAM ALLUMINIUM SEAL
√PIL BENTUK HEXAGON(BOLEH RUJUK GOOGLE)
√COD
√POS SELURUH M'SIA
√CARA GUNA PIL&TIPS SELEPAS GUGUR AKAN DIBERI
√BANYAK TESTIMONI
√HARGA BERPATUTAN DENGAN BAJET ANDA
√TRUSTED SELLER

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH TERTIPU pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Yaya Ain said...

Pil @ supplement ini mmbantu 'mencuci' khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20minggu ke bawah.. hanya ikut arahan pengambilannya dan dlam masa 12jam akan segera 'cuci'. Khas utk wanita hamil jarak dekat, operation, & masalah lain. Kami mmbantu pada yang memerlukan..pil CYTOTEC MISOPROSTOL 200mcg, dijamin dapat mengugurkan. Hati-hati dgn scammer, ramai yang dah terjerat dgn scammer online ni..sebelum beli,minta mereka bagi bukti yg mereka benar2 trusted seller..

CALL/SMS/WHATSSP 019-9993248 (miss ain)

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

norazilah khalid said...

1 Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1800 ke Rm4000.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia). Elakkan membeli PEDESTREX & RODINE dimana ubat ini akan menyebabkan anda mandul buat selamanya.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH Ke 011-26762849
*LOKASI KUALA LUMPUR,LEMBAH KELANG.

PENJUAL YANG BOLEH DIPERCAYAI 100%

Harga Pil Cuci- bergantung kepada dos yg diperlukan.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW






1 Pill @ Supplement helps 'clean' for women who become pregnant in the 20 weeks to the bottom right, just follow the instructions to take it and within 12 hours will be 'wash, especially for pregnant women at close range, already, unmarried' happy pregnant '. We help the needy. If done in a private hospital, the cost RM1800 to RM4000 .. depending on how many weeks gestation and extreme pain when the inflatable channels included in the genital tract, so act before it is too late. The content of the drug ni is 200mcg, in the market there is only 20mcg, 50mcg and 100mcg, refrain from buying under 100mcg (only mutilated fetus only), Completed on Indon (causing bleeding that badly), RU486 from Singapore, Indonesian and Thai (RU486 existing 368 Worldwide deaths). Avoid buying PEDESTREX & rodine where this medication can cause you barren forever.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH To 011-26762849

* Location KUALA LUMPUR, KLANG VALLEY.

RELIABLE SELLER 100%
Price Pills Wash- depending on the dose required.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW

norazilah khalid said...

1 Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1800 ke Rm4000.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia). Elakkan membeli PEDESTREX & RODINE dimana ubat ini akan menyebabkan anda mandul buat selamanya.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH Ke 011-26762849
*LOKASI KUALA LUMPUR,LEMBAH KELANG.

PENJUAL YANG BOLEH DIPERCAYAI 100%

Harga Pil Cuci- bergantung kepada dos yg diperlukan.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW






1 Pill @ Supplement helps 'clean' for women who become pregnant in the 20 weeks to the bottom right, just follow the instructions to take it and within 12 hours will be 'wash, especially for pregnant women at close range, already, unmarried' happy pregnant '. We help the needy. If done in a private hospital, the cost RM1800 to RM4000 .. depending on how many weeks gestation and extreme pain when the inflatable channels included in the genital tract, so act before it is too late. The content of the drug ni is 200mcg, in the market there is only 20mcg, 50mcg and 100mcg, refrain from buying under 100mcg (only mutilated fetus only), Completed on Indon (causing bleeding that badly), RU486 from Singapore, Indonesian and Thai (RU486 existing 368 Worldwide deaths). Avoid buying PEDESTREX & rodine where this medication can cause you barren forever.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH To 011-26762849

* Location KUALA LUMPUR, KLANG VALLEY.

RELIABLE SELLER 100%
Price Pills Wash- depending on the dose required.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW

norazilah khalid said...

1 Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1800 ke Rm4000.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia). Elakkan membeli PEDESTREX & RODINE dimana ubat ini akan menyebabkan anda mandul buat selamanya.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH Ke 011-26762849
*LOKASI KUALA LUMPUR,LEMBAH KELANG.

PENJUAL YANG BOLEH DIPERCAYAI 100%

Harga Pil Cuci- bergantung kepada dos yg diperlukan.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW






1 Pill @ Supplement helps 'clean' for women who become pregnant in the 20 weeks to the bottom right, just follow the instructions to take it and within 12 hours will be 'wash, especially for pregnant women at close range, already, unmarried' happy pregnant '. We help the needy. If done in a private hospital, the cost RM1800 to RM4000 .. depending on how many weeks gestation and extreme pain when the inflatable channels included in the genital tract, so act before it is too late. The content of the drug ni is 200mcg, in the market there is only 20mcg, 50mcg and 100mcg, refrain from buying under 100mcg (only mutilated fetus only), Completed on Indon (causing bleeding that badly), RU486 from Singapore, Indonesian and Thai (RU486 existing 368 Worldwide deaths). Avoid buying PEDESTREX & rodine where this medication can cause you barren forever.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH To 011-26762849

* Location KUALA LUMPUR, KLANG VALLEY.

RELIABLE SELLER 100%
Price Pills Wash- depending on the dose required.
website https://plus.google.com/.../posts/egU3wrzGhsW

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Womenhealthy Lifestyle said...

UNTUK PERTANYAAN DAN BANTUAN : SMS/WHATSAPP/WECHAT 018-3207424(24JAM)

WWW.WOMENSHEALTHLIFESTYLE.WORDPRESS.COM / WWW.WOMENSHEALTHLIFESTYLES.BLOGSPOT.COM

Awas-jika anda mengandung di luar rahim, penggunaan pil adalah dilarang sama sekali…RISIKONYA TERLALU TINGGI, jadi anda KENA SCAN dulu kandungan tu untuk memastikan kedudukan janin berada didalam rahim, saya juga akan memantau semasa client mengambil ubat ini.

Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm1500.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).

-GUARANTEED-
Term & Condition- Kena Ikut Aturan Makan, Bawah 23 Minggu,

SMS/WHATSAPP/WECHAT "CUCI" DAN HANTAR Ke 0183207424

*ubat ini mengandungi 80% protein dan produk tiada kesan sampingan dan selamat digunakan, produk sudah berada dipasaran semenjak 2002 dan tiada mengunakan bahan-bahan terlarang, 98% Berjaya Jatuh.

*Penghantaran melalui poslaju atau byhand di area k.l sahaja.

*JUGA ADA MEMBEKAL SECARA PUKAL DENGAN HARGA TERMURAH TANPA PERLU MINIMUM PEMBELIAN DAN BANTUAN SOKONGAN 24JAM KEPADA PELANGGAN .

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda....
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:-
1)Sms nama & tarikh last period anda...
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:-
0132132815 & cod : kl / sel

siti cytotec said...

CYTOTEC MISOPROSTOL 200MCG.
ORIGINAL DARI PFIZER UK.
Contacs no:-0132132815

Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan untuk 20 minggu ke bawah.100% berkesan & selamat di gunakan.
Pil dari jenis Cytotec Misoprostol 200mcg Pfizer Uk.Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular di gunakan di seluruh dunia bagi membuat penguguran sendiri.
Ramai yang telah berjaya & masalah mereka selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut sahaja aturan makan yg di berikan masalah anda akan selesai.Pil ini hanya di jual kepada yang amat2 memerlukan sahaja.

Cara2 membuat pembelian ialah:
1)Sms nama & tarikh last period anda.
2)Dos akan di tentukan mengikut usia kandungan.
3)Pembayaran melalui bank & penghantaran melalui poslaju.tracking no akan di beri.
4)Sms slip bankin,nama & alamat lengkap anda.
5)Ubat sampai & saya akan guidekan cara makan anda.

Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di:
0132132815 & cod : kl / sel

zarina ina said...

HI SEMUA...
whatsapp/Msj: 013 570 5303
Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
whatsapp/Msj: 013 570 5303

zarina ina said...

HI SEMUA...
whatsapp/Msj: 013 570 5303
Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunxakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segala panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
whatsapp/Msj: 013 570 5303

zarina ina said...

HI SEMUA...
whatsapp/Msj: 013 570 5303
Bagi mereka yang ingin merancang keluarga gugurkan kandungan, saya menjual ubat untuk gugurkan kandungan ,Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan usia 1-3 bulan, dan ianya selamat digunakn selagi mana mengikut cara mkn yang betul.
Pil ini dari jenis misoprostol berkandungan 200mcg + MIFEPRISTON,
ingin sy maklumkn bahawa pil ini adalah popular dan seluruh dunia medicine/doctor gunakan untuk abortion.Untuk berjaya dlm penguguran anda wajib untuk mengikuti segaxsla panduan dan nasihat yang akan sy berikn nti...
cara2 membuat pembelian:
1.) whatsapp@msj nama,umur,tgi, berat atau sms.
*Dos akan ditentukan selepas anda memberi details diatas kpd saya
whatsapp/Msj: 013 570 5303

norazilah khalid said...

1 Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 20 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1800 ke Rm4000.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia). Elakkan membeli PEDESTREX & RODINE dimana ubat ini akan menyebabkan anda mandul buat selamanya.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH Ke 011-26762849
*LOKASI KUALA LUMPUR,LEMBAH KELANG.

PENJUAL YANG BOLEH DIPERCAYAI 100%

Harga Pil Cuci- bergantung kepada dos yg diperlukan.
website https://norazilahkhalidplus.google.com






1 Pill @ Supplement helps 'clean' for women who become pregnant in the 20 weeks to the bottom right, just follow the instructions to take it and within 12 hours will be 'wash, especially for pregnant women at close range, already, unmarried' happy pregnant '. We help the needy. If done in a private hospital, the cost RM1800 to RM4000 .. depending on how many weeks gestation and extreme pain when the inflatable channels included in the genital tract, so act before it is too late. The content of the drug ni is 200mcg, in the market there is only 20mcg, 50mcg and 100mcg, refrain from buying under 100mcg (only mutilated fetus only), Completed on Indon (causing bleeding that badly), RU486 from Singapore, Indonesian and Thai (RU486 existing 368 Worldwide deaths). Avoid buying PEDESTREX & rodine where this medication can cause you barren forever.

SMS/WHATSAP/WECHAT PN.NORAZILAH To 011-26762849

* Location KUALA LUMPUR, KLANG VALLEY.

RELIABLE SELLER 100%
Price Pills Wash- depending on the dose required.
website https://norazilahkhalidplus.google.com

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

Aida Pil Gugur said...

Pil gugur kandungan/cuci rahim misoprostol cytotec/cytolog 100%original(dalam seal).AGEN SAH DAN DIPERCAYAI. Awas elakkan dari membeli pil tiruan yang boleh memudaratkan kesihatan.BUKTI TESTIMONI, FEEDBACK PENGGUNA DAN MSG PENGGUNA YANG PERNAH DITIPU PIL TIRUAN pun ada.Saya juga akan ajar cara pengambilan ubat dengan betul dan pantau sehingga selesai proses gugur.
Sila call/wsp 0132305899 untuk keterangan lanjut.
Khidmat cod kl dan selangor/poslaju seluruh malaysia

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 607   Newer› Newest»